اعلام شماره حساب برای جمع آوری تفاضل دیه الهه حسین نژاد کلاهبرداری است

وکیل اولیای دم مرحومه الهه حسین‌نژاد تأکید کرد: هیچ فراخوان یا شماره حساب رسمی برای جمع‌آوری وجه تفاضل دیه اعلام نشده و هرگونه درخواست مالی در این خصوص کلاهبرداری است.

به گزارش مشرق، امیرحافظ سلیمانی، وکیل اولیای دم مرحومه الهه حسین‌نژاد در خصوص موضوع «تفاضل دیه» این پرونده و سو استفاده برخی افراد از این بحث اعلام کرد: تاکنون هیچ‌گونه شماره حساب، شماره کارت یا فراخوانی جهت جمع‌آوری کمک‌های مردمی از سوی اولیای دم یا نمایندگان قانونی ایشان اعلام نشده و هرگونه مطلب یا درخواست منتشرشده در این خصوص، فاقد وجاهت قانونی و اعتبار رسمی است.

وی افزود: نظر به تماس‌ها و پیگیری‌های مکرر شهروندان در خصوص نحوه احتمالی واریز وجوه، بدین‌وسیله تأکید می‌کنم هرگونه اعلام شماره حساب یا درخواست واریز وجه به نام این پرونده، غیررسمی بوده و می‌تواند مصداق سوء‌استفاده افراد سودجو و کلاهبردار تلقی شود.

سلیمانی در پایان تاکید کرد: بدیهی است در صورت اتخاذ هرگونه تصمیم قانونی، مراتب صرفاً از طریق مراجع رسمی، وکیل پرونده و رسانه‌های معتبر به اطلاع عموم خواهد رسید.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 2
  • غیر قابل انتشار: 1
  • IR ۱۳:۰۸ - ۱۴۰۴/۰۹/۲۸
    1 2
    جمع کنین این قوانین عصر حجریتون رو
  • IR ۱۴:۵۹ - ۱۴۰۴/۰۹/۲۸
    0 0
    بازم غیرت کلاهبردارا
  • IR ۱۵:۲۳ - ۱۴۰۴/۰۹/۲۸
    1 1
    در کجای قرآن آمده برای اجرای قصاص قاتل مرد باید پول داد و اگر خانواده مقتول بی پول بود از مردم اخاذی کرد ؟ اگر خانواده مقتول گذشت کنند حاکم شرع از قصاص نگذرد تا یک حیوان درنده بعد آزادی دوباره بیفتد به جان مردم . اگر بر اساس رساله ملاها ارزش زن نصف مرد است دو افغانی که زنی را پس از تجاوز کشته و سوزاندند چرا قصاص نمیشوند ؟ قاتلان افغانی مهرجویی پس از دو سال کجایند ؟ همه افغانها در سوریه با داعش میجنگیدند ؟ زورگیر نیایش چه شد ؟ قاتل دانشجو ؟ مفتخوری در زندان با خرج ملت تا کی ؟ از بیست میلیون افغانی پنج میلیونش سارق زورگیر قاتلند.توان اخراج ندارید کار را به عهده مردم بگذارید . یک روزه نسل هر چی افغانی است ریشه کن میشوند .
  • IR ۱۶:۳۰ - ۱۴۰۴/۰۹/۲۸
    0 0
    حوزه های فقهی هم اندیشی کنند و این قوانین را اصلاح کنند...اسلام شیعی قدرت اجتهاد و تطبیق قوانین با واقعیت های جدید را دارد...ازین پتانسیل استفاده کنیم...18

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس