به گزارش مشرق، کانال تلگرامی پارسین تی وی ویدئویی درباره هزینه های اسرائیل برای آمریکا منتشر کرد.

تاکر کارلسون مجری تلویزیونی و تحلیلگر سیاسی: ما باید از اسرائیل دفاع کنیم، اما مطمئن نیستم چرا! ما هیچ تعهد اخلاقی برای دفاع از اسرائیل نداریم و هیچ منفعت آمریکایی ذاتی در اسرائیل وجود ندارد. چرا میلیاردها دلار خرج می‌کنیم تا اعتبارمان را نابود کنیم. هزینه قتل کودکان را بپردازیم؟ این چطور برای ما خوب است؟

*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 7
  • در انتظار بررسی: 0
  • IR ۱۱:۳۵ - ۱۴۰۴/۰۹/۲۷
    1 1
    واقعا فعالین رسانه در ایران کم کاری می کنند یا بیراهه میروند. هنوز درصد بسیار بالایی از مردم امریکا خیال می کنند ایران یک کشور عربیست!! مردمش هم با شتر رفت و آمد می کنند.
  • IR ۱۲:۳۸ - ۱۴۰۴/۰۹/۲۷
    2 0
    به این خاطر حمایت می کنید که ذات خبیث مشترکی دارید
  • IR ۱۳:۱۸ - ۱۴۰۴/۰۹/۲۷
    1 0
    چونکه چماق اسرائیل نقش نجات دهنده امریکا
  • . IR ۰۰:۰۵ - ۱۴۰۴/۰۹/۲۸
    1 0
    حمایت میکنید چون اساسا کنترل آمریکا در دست یهودیان صهیونیست است. اگر کنترل کشورتان را از دست آن خبیثها خارج کنید میتوانید واقعا مستقل بشوید.
  • IR ۱۶:۳۹ - ۱۴۰۴/۰۹/۲۸
    0 0
    خود آمریکاییها میگن نفوذ شدید لابی آیپک ، اما این رسما بردگی آمریکا برای صهیونیستهاست.اول آمریکا بعد از اسرائیل 😀 به ازای هر دلار هزینه آیپک در انتخابات آمریکا، ۵۰ دلار به اسراییل کودک کش کمک می شود چرا؟؟؟؟؟؟؟ بیمه مردم آمریکا قطع میشه اما ارسال بمب و کمک به اربابان صهیونیست هرگز!!!
  • IR ۱۶:۴۳ - ۱۴۰۴/۰۹/۲۸
    0 0
    دقیقا، صهیونیست ها کنترل آمریکا را در دست دارند ، آنهایی که بیش از ۲۱۳۰۰ کودک انسان را در غزه سلاخی کردند.
  • IR ۱۶:۴۵ - ۱۴۰۴/۰۹/۲۸
    0 0
    برای همه دنیا و آمریکاییها ثابت شده که اسرائیل متحد نیست بلکه انگل است. یک انگل خون آشام مثل زالو چسبیده به ایالات متحده چون خوب سواری میده ،،، اول اسرائیل

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس