به گزارش مشرق، آ کِی آنتونی وزیر دفاع هند روز دوشنبه در پاسخ کتبی خود به پارلمان هند نوشت: « اکنون ارتش هند با کمبود نیرویی در حدود 13 هزار افسر و 53 هزار و 700نفرکارکنان دارای درجه پایین تر از افسر روبروست.»
به گفته وی بیشترین تعداد پستهای خالی در نیروی زمینی ارتش این کشور وجود دارد. وزیر دفاع هند وجود شمار قابل توجهی از مشاغل سودمند در این کشور بر اثر رشد اقتصادی و همچنین گزینش سختگیرانه ، شرایط خدمت دشوار در ارتش و سختگیریهای مرتبط با ارتقاء درجه در بین نیروهای مسلح را از دلایل اصلی وجود پستهای خالی در ارتش هند دانست.
بر اساس آمار سال 2012، نیروهای مسلح هند یک میلیون و 450 هزار نفر نیروی فعال و دو میلیون و 200 هزار نفر نیروی ذخیره دارد.
به گزارش شین هوا، علاوه بر این در حدود یک میلیون و 400 هزار نفر از نیروهای ارتش را شبه نظامیان تشکیل می دهند. به این ترتیب در مجموع هند یکی از بزرگترین نیروههای مسلح جهان را از نظر تعداد در اختیار دارد.