بانک مرکزی: 5 بانک ناتراز تا سه سال آینده تعیین‌تکلیف می‌شوند

مدیر روابط عمومی بانک درباره عکسی که در روزهای اخیر در فضای مجازی با عنوان دیدار رئیس کل بانک مرکزی با صرافان هرات منتشر شده، توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش مشرق، در روزهای اخیر عکسی از فرزین رئیس کل بانک مرکزی در حاشیه سفر به افغانستان در شبکه های اجتماعی منتشر شده با عنوان دیدار رئیس کل بانک مرکزی با صرافان هرات.

مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در صفحه شخصی خود در پاسخ به خبرنگاری که عکس جلسه را برای اولین بار منتشر کرده بود نوشت: خبرنگار محترم کانال آخرین خبر سلام. روایت شما از این عکس کاملا نادرست و دقیقا خلاف واقعیت است. ایکاش آن مسئول استانی که عکس را به شما رساند می‌گفت که نمایندگان صرافان هرات در حاشیه ملاقات‌های رسمی، در لابی هتل‌کابل درخواست دیدار با دکتر فرزین را دادند تا مشکلاتشان در ایران حل شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ناصر IR ۱۸:۱۸ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۵
    2 0
    جناب فرزین یکسری هم به سلیمانیه عراق بزند و با دوستان در آنجا که ما مانند دوستان هرات برای ریال ایران تعیین تکلیف می کنند عکس یادگاری بگیرد والبته کارشناسان بانک مرکزی نیز با چندین کیلو ماست موضوع را ماست مالی وتوجیه می کنند اف بر مقاماتی که مردم ....فرض می کنند
  • IR ۰۰:۴۵ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۶
    0 0
    نمی دونم چرا ایت روایت رانمیشه باور کرد، جناب فرزین اگر گره گشا بود فکر و تدبیر درست برای جلوکیری از افزایش بی رویه نرخ ارز میکرد. البته از کسی که در زمان دولت قبل، ته ریش، میزاشت و در این دولت، صورتش را کاملا اصلاح میکنه، زیاد نمیشه توقع داشت اینها بوقلمون صفت هستن!
  • IR ۰۰:۵۸ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۶
    0 0
    فعلا با مصوبه دولت بانک مرکزی در بازار ارز هیچ کارست ...

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس