عملیات ویژه پلیس در فشافویه؛ ۱۶ متهم درگیری خیابانی بازداشت شدند +فیلم

پلیس اطلاعات و امنیت عمومی فاتب با شناسایی عوامل اصلی درگیری‌های اخیر حسن‌آباد فشافویه، طی دو مرحله عملیات ۱۶ متهم را بازداشت کرد.

به گزارش مشرق به نقل از پلیس اطلاعات و امنیت عمومی فاتب، در پی وقوع درگیری دسته‌جمعی و اخلال در امنیت عمومی توسط دو گروه در منطقه حسن‌آباد فشافویه شهرستان ری، پرونده این حادثه در دستور کار ویژه پلیس اطلاعات و امنیت عمومی این شهرستان قرار گرفت.

با پی‌گیری‌های فنی و اطلاعاتی و پس از شناسایی متهمان، جمع‌آوری شکایات مردمی و مستندات مربوطه (از جمله فیلم‌های منتشرشده در فضای مجازی)، با دستور قضائی، عملیات دستگیری آغاز شد.

در مرحله نخست، در تاریخ پنجم آذرماه سال جاری، ۱۳ نفر از متهمان این پرونده دستگیر و یک نفر از آنان به ضرب گلوله مجروح و زمین‌گیر شد.

در ادامه و با تعقیب اطلاعاتی، محل اختفای ۳ تن دیگر از عوامل اصلی این پرونده در شهرستان بهارستان شناسایی شد. این افراد با مشاهده حضور مأموران و با قصد مقابله، در یک عملیات غافلگیرانه هدف گلوله قرار گرفته و هر سه نفر از ناحیه پا مجروح و زمین‌گیر شدند.

از متهمان این پرونده، مقادیر قابل توجهی سلاح سرد و نیز ۲ قبضه سلاح گرم شکاری غیرمجاز کشف و ضبط شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 4
  • IR ۱۷:۰۲ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۰
    3 1
    ای بنازم کاشکی تو همون حالت با همون چوب یه کم تنبیهشون میکردید و فیلمی هم ازشون تهیه میکردید تا در صورت تکرار فیلم تنبیهشون پخش بشه
    • IR ۰۲:۱۴ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۱
      1 0
      دقیقاهمینطوره که گفتیدبه این حرومی هااصلارحم نکنیدونگذاریدکه پاشون به قوه قضائیه برسه،همین جاکاری کنیدکه ازحالابه بعدش سلامتی یاتوان«یک لیوان خالی پلاستیکی آب» رادردست گرفتن نداشته باشند«ازداخل بدن بپوکونید»تاآخرعمرذلیل باشند!

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس