پرواز در نزدیکی محل اقامت ترامپ؛ جنگنده اف-۱۶ وارد عمل شد

گزارش‌های رسانه‌ای از پرواز یک هواپیمای غیرنظامی در نزدیکی محل اقامت رئیس جمهور آمریکا و رهگیری آن توسط یک جنگنده اف ۱۶ خبر دادند.

به گزارش مشرق به نقل از روسیا الیوم، فرماندهی دفاع هوایی آمریکای شمالی (نوراد) اعلام کرد که یک جنگنده متعلق به نیروی هوایی این کشور یک هواپیمای غیرنظامی را در حریم هوایی منطقه پالم بیچ واقع در ایالت فلوریدا در نزدیکی مقر اقامت دونالد ترامپ رئیس جمهور این کشور رهگیری کرد.

مقر اقامت ترامپ در ماراگولا واقع در بخش جنوبی پالم بیچ قرار دارد و پرواز بر فراز حریم هوایی آن ممنوع است.

فرماندهی دفاع هوایی آمریکا تاکید کرد که جنگنده اف ۱۶ این کشور به دنبال نقض محدودیت‌های پروازی بر فراز منطقه پالم بیچ توسط یک هواپیمای غیرنظامی اقدام به رهگیری آن کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 0
  • IR ۱۱:۲۹ - ۱۴۰۴/۰۹/۰۹
    5 3
    بدبخ تها از سایه خودشون هم میترسند!!!
  • IR ۱۱:۵۵ - ۱۴۰۴/۰۹/۰۹
    5 2
    چه احمق هایی بودن که با اونهمه جنگنده از F16 استفاده کردن . همین امروز مقاله مشرق اثبات کرد F16 پیش ضعیفترین جنگنده های روسی هم یک لگن بحساب میاد
    • IR ۱۶:۲۲ - ۱۴۰۴/۰۹/۰۹
      0 2
      تو خودش ناراحت نکن
  • IR ۲۰:۴۱ - ۱۴۰۴/۰۹/۰۹
    1 0
    از،سایه خودشون هم ترسیدن

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس