ایران: تصویب قطعنامه اشتباه بزرگی است

نمایندگی دائم ایران نزد سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین درباره تداوم سیاسی‌کاری غرب در نشست آتی شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی هشدار داد.

به گزارش مشرق، نمایندگی دائم ایران نزد سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین درباره تداوم سیاسی‌کاری غرب در نشست آتی شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی هشدار داد و تصریح کرد که تصویب قطعنامه ضد ایرانی اشتباه بزرگ دیگری پس از فعال‌سازی سازوکار پس‌گشت به شمار می‌رود.

نمایندگی ایران جمعه شب با انتشار پیامی در شبکه ایکس نوشت: ایالات متحده و سه کشور اروپایی قصد دارند در نشست هفته آینده شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، قطعنامه‌ای علیه ایران ارائه کنند. این اقدام، که اشتباه بزرگ دیگری پس از به‌اصطلاح سازوکار پس‌گشت است، تلاشی عامدانه و جدید برای سیاسی‌سازی شورای حکام به‌شمار می‌رود.

بر اساس برنامه اعلام شده دور آتی نشست شورای حکام چهارشنبه هفته آینده (۲۸ آبان ۱۴۰۴) در وین برگزار خواهد شد.

پیشتر شبکه المیادین گزارش داد که سه کشور اروپایی قصد دارند در نشست آینده شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی پیش نویس قطعنامه‌ای را ارائه کنند که با محوریت نگرانی‌ها از فعالیت‌های هسته‌ای ایران تنظیم شده و خواستار محدودیت‌های تازه و گزارش‌دهی مستمر درباره وضعیت ذخایر اورانیوم ایران است.

بر اساس این گزارش، این پیش نویس بر پایه گزارش اخیر رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی تنظیم شده است که بر ضرورت دسترسی فوری آژانس به اطلاعات دقیق درباره ذخایر مواد هسته‌ای اعلام‌شده ایران تاکید دارد.

در متن پیش نویس این قطعنامه آمده است که ایران بر اساس تصمیمات بین‌المللی باز اعمال شده در سپتامبر ۲۰۲۵، موظف به تعلیق تمامی فعالیت‌های مرتبط با غنی‌سازی و بازفرآوری از جمله تحقیق و توسعه و پروژه‌های مربوط به آب سنگین است.

همچنین از ایران خواسته شده است تا مطابق پروتکل الحاقی عمل کند و اطلاعات کامل درباره وضعیت ذخایر اورانیوم غنی‌شده و تأسیسات تحت پادمان را در اختیار آژانس قرار دهد.

دبیرخانه آژانس در پیام خود اعلام کرده است که نشست شورای حکام چهارشنبه هفته آینده (۲۸ آبان ۱۴۰۴) در وین برگزار می‌شود و مباحث آن شامل موضوعاتی نظیر عضویت کشورها، گزارش همکاری‌های فنی، ایمنی و حمل‌ونقل مواد رادیواکتیو، وضعیت راستی‌آزمایی در کره‌شمالی و سوریه، پرونده پیشرانه هسته‌ای در استرالیا و برزیل، و همچنین اجرای توافق‌نامه‌های پادمانی کشورهای عضو از جمله ایران خواهد بود.

نمایندگی کشورمان در وین تصریح کرده است که رویکردهای تقابلی غرب «گمراه‌کننده هستند و هیچ سودی برای آنان نخواهد داشت.» در این پیام هشدار داده شده که در صورت تصویب پیش‌نویس قطعنامه، «روند مثبت همکاری‌های ایران و آژانس به‌طور اجتناب‌ناپذیر و نامطلوب تحت تأثیر قرار خواهد گرفت.»

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 43
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 14
  • ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ IR ۰۸:۰۴ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۴
    30 4
    چرا هیچ اسمی از رژیم کودک کش صهیونیسم نبرده که دارای زرادخانه هسته ای بدون نظارت آژانس اتمی هست؟ تمام مجامع بین المللی و از جمله آژانس جیره خور و نوکر اسرائیل هستند
    • ب IR ۱۰:۳۴ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۴
      7 3
      ترامپ میگه همه چیز در این جنگ با فرماندهی من بود و اصلاح طلب های غربگدای کاسه لیس ترامپ میگن امریکا دخالتی نداشته بریم با امریکا ببندیم..
    • رضا IR ۱۴:۴۲ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۷
      0 0
      آقایان بسازین اونی که لازم
  • IR ۰۸:۰۹ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۴
    28 2
    اون احمقی که عامل ماندن در NPT و نتیجتا فشارهای آژانس هست رو معرفی کنید.
    • مسعود دیپلمات IR ۱۷:۴۱ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۴
      1 2
      معرفی نمی خواهد! اظهر من الشمس است: مسعود پزشکیان و دارو دسته اش! حالا می خواهی چکار کنی!!؟
    • US ۰۱:۲۷ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۵
      0 1
      قبل پزشکیان مگر عضو نبودید!؟ پزشکیان شده خار چشم شما ؟
  • US ۰۸:۲۹ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۴
    26 4
    اونها اشتباه نمیکنن، شما اشتباه میکنید، وقتی چپ و راست دم از مذاکره می‌زنید به طرف چراع سبز میدید و میگید ما هنوز جا داریم بیشتر حالمون رو بگیرید، اونها هم میگن چشم. خاک بر سر بی غیرت ذلیل و زبون خودفروختگانی که خودفروشی راضی نیستن، وطنفروشی هم میکنن.
    • IR ۰۹:۰۰ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۴
      20 2
      احسنت، دقيقأ همینطوره، دم شما گرم!! 👍👍👌👌🌹🌹
  • IR ۰۸:۳۳ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۴
    23 2
    ترامپ دقیقا داره روشی که بوش برای حمله به عراق اجرا کرد درباره ایران انجام میده.
    • محمدایوب IR ۰۸:۵۹ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۴
      18 7
      8/33 احمق برای حمله دیگر چه می خواهد بکند ما بچه های دفاع مقدس بیش از 40سال است که منتظر مقابله با آمریکا هستیم اینجا عراق نیست الاغ پیدا میشه که از آمریکا بترسه ولی مرد توش بی نهایت فراوان است سرباز آمریکایی پاشو بذاره ببین چه کارش میکنیم مرد باش نترس از وطن فروشان دلیل که کاسه گدایی دست گرفته اند عاشق بوسیدن باسن ترامپ هستند حاضرند ناموسشان که ندارند بدهند تا ترامپ ببوسد
    • IR ۱۰:۳۵ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۴
      4 1
      شما بچه های جنگ مگر حمله با B2 رو فراموش کردین؟! اصلا در رادار اومد که بخواین حتی وجودش رو لمس کنید؟
    • IR ۱۰:۵۵ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۴
      1 1
      همه هدف بوش ایران بود اما نتوانست همه هدف این قمارباز کودک ازار هم ایران است اما انشاءالله نخواهد توانست و خوارک مار و مور میشود در حالی که سالن رقص در حال ساختش مثل خیلی از خانه جوانان های پر گناه و معصیت رژیم منحوس پهلوی که بعد از انقلاب معراج شهدا و پایگاه بسیج شد انجا نیز به دست جوانان اگاه و روشن شده امریکا حسینیه خواهد شد
  • IR ۰۸:۴۴ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۴
    19 1
    خسته نشدید هر بار تهدید که اگر قطعنامه تصویب شود چنان میکنیم تصویب شد هیچ کاری نکردید وصد گفتار نیم کردار نیست آنها فهمیدن شما فقط حرف می زنید
  • IR ۰۸:۵۰ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۴
    2 1
    گروسی ...
  • TR ۰۸:۵۶ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۴
    2 2
    بیخیال حاجی
  • هادی حیدری IR ۰۹:۳۴ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۴
    10 1
    اروپا هم مثل آمریکا نوکر صهیونیست ها هستند . مهم ما هستیم که انقدر قوی باشیم که این برده ها را آدم حساب نکنیم .
  • هادی حیدری IR ۰۹:۳۷ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۴
    4 3
    کاش به جای حمله به برده های اروپایی صهیونیست . برده های داخلی را محاکمه و مجازات کنیم . دولت های فشل و حقیر غربگدای خاتمی و روحانی چه بلایی بر سر عزتمان آوردند ؟!!؟
  • شعبانقلی IR ۱۰:۲۲ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۴
    4 1
    شورای حکام را تعطیل کنید وحتی سازمان ملل را..ایران را نه ساده بلکه احمق گیر انداختند.
  • ایرانی IR ۱۰:۳۵ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۴
    6 0
    این قطعنامه هم تصویب میشه و شماها فقط تهدید و رجزخوانی میکنید و ما مردم هستیم که تاوان پس میدیم و بدبخت و بدبختر میشیم
  • ایرانی IR ۱۰:۴۳ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۴
    2 2
    خداوکیلی این هشدار الان یعنی چی،باکل دنیا درافتادیم به چه قیمتی؟
    • US ۱۶:۵۱ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۴
      2 1
      سوریه، عراق، لیبی، یمن، افغانستان، آفریقا، ونزوئلا، کوبا، حتی چین... مگر اینها با دنیا درافتاده بودن که یا بهشون حمله نظامی شد، یا تحریم شدن یا هر دو؟ امثال شما از نفهمی این حرفها رو می‌زنید یا از پدرسوختگی؟ همچین میگید با دنیا درافتادیم انگار تا حالا به ۱۰ کشور حمله کردیم.... چرا چشمهای کورتون باز نیست ببینه این اونها هستن که با دنیا در افتادن و به هر کشوری که بهشون باج نده حمله میکنن، تحریم میکنن...
  • باغبان پیر FR ۱۰:۵۸ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۴
    2 0
    نمایندگان ایران, چین, روسیه در جلسه آتی سازمان بین المللی انرژی هسته ای در وین رسما باید از گروسی به عنوان رییس این سازمان بخواهند که حمله امریکا و رژیم اشغالگر به تاسیسات هسته ای ایران را محکوم کند و گزارش ان را به شورای امنیت سازمان ملل ارجاع دهد
  • رضا IR ۱۱:۰۴ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۴
    9 1
    من به عنوان یک شهروند از مسئولین خواهش می کنم به این پرسش پاسخ دهند که حضور در ان.پی. تی. که جز خسارت محض هیچ دستاوردی برای کشور ما ندارد چرا تداوم یافته است؟
  • شریف IR ۱۱:۱۸ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۴
    1 1
    نوکران وچاکران وبردگان آمریکاو اسرائیل درآژانس ازترس این2تاجانوربه هرکاری دست میزنن
  • IR ۱۱:۲۰ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۴
    5 1
    بازدارندگی هسته‌ای داشتیم سرداران، دانشمندان و کودکان ما در پایتخت ایران بزرگ به خاک و خون کشیده نمی شدند ، مسئولان محترم شما هم مورد هدف واقع شدید پس تا دیر نشده فکری اساسی بکنید. اعتماد به غرب خائن و عهد شکن از اول اشتباه بود.
    • IR ۱۳:۳۱ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۴
      1 0
      آژانس حتی حمله به تاسیسات هسته‌ای تحت نظارت خود را محکوم هم نکرد 😀
  • IR ۱۱:۵۳ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۴
    2 0
    متاسفانه دیگه حنای ایران رنگی نداره چون هیچوقت به این تهدیدهاش عمل نکرده، قبل از اجرای اسنپ بک بارها مسئولین مختلف مصاحبه کردند و گفتند که اگر اسنپ بک فعال شود فلان میکنیم و بیسار که کمترین آن خروج از NPT هست ولی دیدیدم که فعال شد و ما هیچ کاری نکردیم بجز محکوم کردن!!!
  • احسان IR ۱۲:۱۸ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۴
    0 1
    باشه، فقط منتظر بودن شما بگی چی درسته و چی اشتباه! 😒
  • IR ۱۲:۱۹ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۴
    2 0
    تمام زندگی و آینده مارو گذاشتید رو این هسته ای کوفتی آخرشم هیچی ، شما که عرضه نداشتید اون بمب مد نظرتونو بسازید غلط کردید که زندگی مارو بابتش نابود کردید
  • رضا IR ۱۲:۲۶ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۴
    0 1
    چرا این همه بی شرفان عالم زوم کردن رو ایران چرا اسرائیل داره بمب اتم میسازه هیچ کسی کاری نداره خداوند شما مکاران وحیله گران بدذات وچپاولگر را نابود ورسوا کنه سازمان ملل انرژی اتمی ونهادهای بین المللی برای برا آمریکا اروپا واسرائیل هست مرگ بر آمریکا اسرائیل وهمه سران فاسد اروپایی
  • محسن IR ۱۲:۵۴ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۴
    0 0
    ایران نباید حساس باشه اصلا به اونها محل بزاره وهر کاری دلش خواست بکنه کره شمالی این کارو کرد مگه چی شد کسی هم جرات نداره بهش چب نگاه کنه
    • مسعود دیپلمات IR ۱۷:۳۹ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۴
      3 0
      کره شمالی کسی نیست! پشتش روسیه است. سربازان کره شمالی، هم اکنون در اوکراین دارند می جنگن.
  • IR ۱۲:۵۶ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۴
    3 0
    یکی این رو به گوش مسئولان کشور برسونه، بابا والله بالله تالله ما مردم دیگه از دیدن و شنیدن اسم آژانس و قطعنامه و شورای حکام و این کوفت و زهر مارها کهیر میزنیم!!! یه ذره اعصاب و روان این ملت براتون اهمیت داشته باشه. برید بسازید اون بمب لعنتی رو تا دیگه اسمی از این شیاطین نشنویم.
  • IR ۱۳:۱۸ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۴
    4 0
    دقیقا همان بلایی را سرشان بیارید که بعد اسنب بک و قطعنامه های قبلی سرشان آوردید. روزگار اروپا و آمریکا و کشورهای عربی و بقیه دشمنان را یکجا سیاه کردید
  • IR ۱۳:۳۱ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۴
    3 0
    خوب این کار و کردند چیکار می خواهیم بکنیم هشدار رو کسی میده که تو موضع قدرت باشه مثل چین به ژاپن ما چیکار می تونیم بکنیم البته در واقعیت نه در تخیلات
  • US ۱۷:۰۷ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۴
    7 1
    اداره وزات انور خارجه رو بسپارید دست نیروهای نظامی و همگی سیاستمداران وزارت خارجه رو زندانی کنید تا اوضاع مملکت و جهان درست بشه. مسئولین سیاست خارجی کشور ظاهرا کودکی بد با خاطرات بدی داشتن که زبونشون در مقابل خواستن حق ملت بنا به یک دلیل ناشناخته که احتمالا یک نقطه‌ضعف بزرگی چیزی هست بسته هست!
  • مسعود دیپلمات IR ۱۷:۳۰ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۴
    3 0
    سئوال من این است که آیا عضویت در NPT، مانع از حمله به تاسیسات هسته ای ما شد؟ آیا آژانس آنرا محکوم کرد؟ آیا تحریم ها برداشته شد؟ آیا عضویت ما در آژانس تاکنون، نفعی هم داشته است؟ 10 سال شما را بازی دادند تا سرآخر بیایند و نظام را ساقط کنند، که البته بحول و قوه الهی نتوانستند. دیگر چه میخواهید از این آژانس که همچنان دخیل به آن بسته اید!؟
  • ما IR ۱۸:۵۳ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۴
    2 0
    تاوانش رو مردم بیچاره ایران پس بدن
  • IR ۲۱:۰۰ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۴
    3 0
    جای ۴۰۰ کیلو اورانیوم ۶۰ درصد ایران رو میخوان تا نابودش کنن ، تو را به خدا این دفعه خام نشید. دیگه بلایی نموندهدکه سر ایران بيارن، خیانت پشت خیانت
  • GB ۰۵:۰۷ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۵
    10 0
    تا زمانی که گروه ظریف- صالحی وخاتمی-روحانی در کشور آزادانه چوب لای چرخ کشور میگذارند وبا کشورهای خارجی از بالای سر نظام گفتگو ومعامله مینمایند نمیتوان انتظار آرامش وامنیت داشت.
  • جواد IR ۰۹:۲۹ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۵
    1 0
    دشمنای غربی مردم ایران میگن باید درباره هسته ای این کارو بکنید و اون کارو بکنید،! اخه چرا باید این کارا رو بکنیم، چی واسه ما داره؟ تحریمو کم میکنین یا فشار میارید خخخ یا نکنه هوس حمله دارید خخخ باید با دشمنا با قدرت برخورد کرد و هر قدم که عقب بریم اونها جری تر و پررو تر می شن و با وجودی که میفهمن با ما احمقانه و بی منطق رفتار میکنن. باید از نظر نظامی قوی ترین باشیم تا از شرف و عزت و اندیشه ها و اداب و رسوم و هویت ملت ایران دفاع کنیم و غیر این هیچ راه جایگزینی در این زمانه نداریم.
  • US ۱۲:۱۹ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۵
    0 0
    ۴۷ سال هست که انقلاب شده، ۸ سال جنگ، ۲۲سال هم درگیر مکافات هسته ای، ۳۰سال این مملکت ثبات اقتصادی نداشته، نتیجه شده بیش از یک دهه تورم دو رقمی، ناترازی و فرسودگی در تمام زیرساخت ها حتی هوا سالم رو هم‌از دست دادیم. تمامی مسئولین هم در عافیت مخصوصا فرزندان رشیدشون. این مقاومت و له شدگی سهم مردم بینوا.
  • US ۱۲:۲۰ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۵
    0 0
    یاد نگرفتین، درختی رو که نمیتونی بندازی باید از سایه‌ش استفاده کنی…

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس