پزشک قلابی سیار در حین انجام لیپوساکشن در منزل دستگیر شد

با تلاش کارشناسان اداره نظارت بر درمان و پیگیری کارشناسان کمیسیون ماده ۱۱ تعزیرات حکومتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، فردی که با ادعای دروغین داشتن مدرک پزشکی، اقدام به انجام اعمال زیبایی تهاجمی از جمله لیپوساکشن در منازل بیماران می کرد، شناسایی و دستگیر شد.

به گزارش مشرق، این فرد فاقد هرگونه صلاحیت حرفه‌ای یا مجوز رسمی بوده و در طی ماه‌های گذشته با شیوه‌ای سیار و به ‌همراه مقادیر قابل توجهی دارو، مواد بی‌حسی و تجهیزات تزریقی به منازل بیماران مراجعه کرده و تحت عنوان انجام عمل‌های زیبایی، مبالغ قابل توجهی را دریافت می‌کرد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز در این باره گفت: در پی دریافت گزارش‌های مردمی و رصد میدانی بازرسان حوزه نظارت بر درمان، این فرد با هماهنگی مقام قضایی و در حضور عوامل نیروی انتظامی در یکی از نقاط شهر شیراز شناسایی و بازداشت شد.

امین نیاکان افزود: در بازرسی از تجهیزات همراه این پزشک قلابی، انواع داروهای بدون مجوز و داروهای تزریقی مورد استفاده در اعمال زیبایی کشف و ضبط شد.

وی با اشاره به ماهیت غیرپزشکی و مخاطره‌آمیز چنین اقداماتی، تأکید کرد: انجام اعمال تهاجمی مانند لیپوساکشن تنها در مراکز درمانی مجاز و با حضور پزشکان دارای پروانه معتبر امکان‌پذیر است و هرگونه دخالت افراد فاقد صلاحیت می‌تواند آسیب‌های جدی جسمی و جانی برای بیماران به‌دنبال داشته باشد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در روز یکشنبه ۱۸ آبان، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز از شهروندان خواست در بهره‌مندی از خدمات زیبایی، صرفاً به پزشکان دارای پروانه معتبر و مراکز دارای مجوز رسمی مراجعه کنند و هرگونه مورد مشکوک را از طریق سامانه‌های ۱۸۱۹ و ۱۹۰ گزارش دهند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 5
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۲۲:۴۰ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
    1 0
    حیف حیف چه نوابغی داریم که ناشناس ماندن 🤨😖👻
  • بختیاری US ۰۳:۲۹ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۹
    0 0
    مثلا در مراکز درمانی مجاز اگر مشکلی برای اون آدم زشت بدنبال زیبایی افتاد مثل هزاران مورد قبلی چه کاری میتونه بکنه باید بره اتحادیه اینها که خودشون مسئول اون هستند؟یعنی دور باطل و بی کلاه موندن سر ملت! واقعا عجیبه که یه سری کاسب مسئول نظارت و رسیدگی به شکایت علیه خودشون هستند؟
  • IR ۰۶:۰۹ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۹
    0 0
    مشتریان این شیادان هم باید مجازات شوند ....
  • IR ۰۷:۰۸ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۹
    0 0
    چرا چهره دزدها و کلاهبردار ها را نشان نمی دهید ؟ چرا نام آنها را افشا نمی کنید ؟ در اسلام می گوید خلافکار را در ملا عام شلاق بزنید یا دستش را قطع کنید تا مردم بدانند و این نوعی ایجاد بازدارندگی برای جلوگیری از خلافکاری است ولی در ایران بنام اسلام خلاف روش اسلام عمل میشود . اگر مردم بدانند چه کسانی خلافکار هستند و فریب آنها را نخورند بد است ؟ قوانینی که به فکر آبروی دزد و خلافکار است چه نتیجه ای به غیر از رواج دزدی و تخلف داشته است ؟ مجلس باید از قوه قضائیه بخواهد تا روش خود را تغییر دهد
  • IR ۰۸:۵۴ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۹
    1 0
    ننه بی پولی خیلی بده

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس