کد خبر 1761287
تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۳

به گزارش مشرق، کانال مشرق مدیا در ویدئویی به تحلیل علت تجاوزهای مکرر اسرائیل به مرزهای لبنان پرداخت.

حسین مرتضی، کارشناس مسائل سیاسی در لبنان، در تحلیلی از تجاوزات مکرر رژیم صهیونیستی به مناطق مرزی، از وجود یک سیاست سازمان‌یافته برای تخلیه این مناطق از ساکنانش پرده برداشت.

"تجاوز به شهرک بلیدا دلایل متعددی دارد؛ اما هدف اصلی، تضعیف روحیه پایداری مردم در مناطق مرزی است."

"اشغالگران اسرائیلی گاهی اماکن را هدف می‌گیرند، گاهی افراد را می‌کشند و گاهی ساختمان‌ها را منفجر می‌کنند."

"هدف این اقدامات، ایجاد ناامنی، بی‌ثباتی روانی و ترس دائمی در میان مردم است تا از مناطق مرزی کوچ کنند."

"این اقدامات بخشی از سیاست هدایت‌شده رژیم صهیونیستی برای اجرای معادله خالی‌سازی مرزها از ساکنان لبنانی است." تجاوزات روزانه اسرائیل به مناطق مرزی لبنان، فراتر از اقدامات نظامی پراکنده است؛ بلکه بخشی از یک راهبرد هدفمند برای تغییر بافت جمعیتی و تضعیف مقاومت مردمی در این مناطق است. حضور مردم در شهرک‌های مرزی، پشتوانه اجتماعی مقاومت و نماد ایستادگی در برابر اشغالگری است.

*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • alire IR ۱۹:۳۹ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۱
    0 2
    خوب اینجا حزب الله لبنان مسلح باشد و یا نباشد فرقی کرده!؟ این که هر روز می زند و ترور می کند! ؟
  • IR ۱۹:۵۴ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۱
    0 3
    الهی شکر که این روزهای حسین مرتضی هم دیدیم. یادمون نمیره توی محاصره مضایا رفته بود جلوی زن و بچه های شوری گرسنه شکلات میخورد و مسخرشون میکرد
    • IR ۲۳:۳۴ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۱
      0 0
      امان از جهل احمقها، خدا شفات بده

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس