کد خبر 1761126
تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۴۰۴ - ۱۹:۴۰
جولانی به آمریکا سفر می‌کند

سفیر آمریکا در ترکیه و نماینده دولت این کشور در امور سوریه از سفر رئیس شورشیان حاکم بر دمشق به واشنگتن خبر داد.

به گزارش مشرق به نقل از خبرگزاری رویترز، تام باراک سفیر آمریکا در ترکیه و نماینده دولت این کشور در امور سوریه امروز شنبه گفت که انتظار می‌رود محمد جولانی رئیس شورشیان حاکم بر سوریه به واشنگتن سفر کند.

فرستاده آمریکا در منطقه در حاشیه کنفرانس سالانه امنیت جهانی و ژئوپلیتیکی «گفتگوی منامه» در بحرین در این خصوص به خبرنگاران گفت: امیدواریم در طول این سفر، سوریه به ائتلاف به فرماندهی ایالات متحده برای شکست داعش بپیوندد!

وی در ادامه به زمان دقیق این سفر اشاره‌ای نکرد.

ادعای مضحک این مقام آمریکایی در خصوص مبارزه با تروریست‌های داعش در حالی مطرح می‌شود که ترامپ در جریان رقابت‌های انتخاباتی سال ۲۰۱۶ میلادی به صراحت اذعان کرد که داعش مصنوع آمریکا در منطقه بوده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • US ۰۳:۰۷ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۱
    0 0
    دشمنی ودشمن تراشی رامتوقف کنیدتاماهم بتوانیم دردنیامتحدانی واقعی پیداکنیم
    • IR ۰۹:۱۵ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۱
      0 0
      خودتو به نادانی زدی یا واقعا نادانی؟؟!!!
    • IR ۱۱:۱۵ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۱
      0 0
      هر کی حرف حق بزنه را انگ نادانی بهش میزنند

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس