سیل نیویورک جان دو نفر را گرفت؛ صدها نفر مصدوم شدند + فیلم

در پی سیل و بارش های بی سابقه در نیویورک، مقامات آمریکایی اعلام کردند که دو نفر جان خود را از دست دادند و صدها نفر مصدوم شدند.

به گزارش مشرق، مقامات آمریکایی روز جمعه به وقت محلی، هویت دو مردی را که بعدازظهر پنجشنبه به وقت محلی، در زیرزمین‌های سیل‌زده شهر نیویورک جان باختند، شناسایی کرده‌ و ۵۰۰ نفر نیز بر اثر سیل مصدوم شده اند.

شهر نیویورک روز پنجشنبه به وقت محلی وزش باد و باران شدید و بی سابقه ای را تجربه کرد که در مدت کوتاهی باران به قدری شدید بود که خیابان‌ها پر از آب شده و آب به داخل ساختمان‌ها سرازیر شد و برخی از ایستگاه‌های مترو زیر آب رفت.

پلیس نیویورک روز جمعه به خبرنگاران گفت: آرون اکابری، ۳۹ ساله، برای نجات یک سگ به آپارتمان زیرزمین خود در بروکلین بازگشت که جان خود را از دست داد.

به گفته پلیس، غواصان آتش‌نشانی نیویورک جسد او را بیرون کشیدند و در بیمارستان کینگز کانتی مرگ او اعلام شد.

تقریبا در همان زمان در واشنگتن هایتس، ماموران، خوان کارلوس، ۴۳ ساله را در داخل یک دیگ بخار زیرزمینی سیل‌زده پیدا کردند. پلیس نییوروک اعلام کرد که به نظر می‌رسد او در تلاش بوده تا با استفاده از پمپ، آب را از زیرزمین خارج کند که دچار برق‌گرفتگی شد.

اثرات طوفان‌ها و باران برای ساکنان شهر نیویورک به طور فزاینده‌ای فاجعه‌بار شده است.

شهرداری نیویورک اعلام کرد که روز پنجشنبه به بیش از ۸۰۰ تماس با ۳۱۱ در مورد سیل پاسخ داده است و کار پاکسازی فاضلاب‌ها در روز جمعه همچنان ادامه دارد.

دفتر حفاظت از محیط زیست شهر نیویورک نیز اعلام کرد که سیستم فاضلاب برای حداکثر ۱.۷۵ اینچ باران در ساعت ساخته شده است. طوفان پنجشنبه در برخی مناطق معادل ۶ اینچ در ساعت بارید.

شهرداری از گذشته که طوفان آیدا ۱۳ نفر را در شهر نیویورک کشت، به ساکنان آپارتمان‌های زیرزمینی در مورد خطرات سیل ناگهانی پیام داده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۰۰:۳۳ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۰
    0 0
    بدرک واصل شدند.عاقبت جنایتکاران هلاکت است.
  • TR ۰۹:۲۴ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۰
    0 0
    به شما چه مربوط ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس