توضیحات پلیس درباره تیراندازی در منطقه سوهانک تهران/5 اراذل و اوباش دستگیر شدند

اخیرا تعدادی از افراد سابقه‌دار و اراذل و اوباش فعال در زمینه خرید و فروش موادمخدر در محدوده اطراف دانشگاه آزاد تهران مرکز در محله سوهانک تهران اقدام به درگیری و ضرب و جرح دانشجویان کرده بودند که با اقدام پلیس دستگیر شدند.

به گزارش مشرق، در پی اعتراض شماری از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوهانک به حضور تعدادی از افراد سابقه‌دار و اراذل و اوباش فعال در زمینه خرید و فروش موادمخدر در محدوده اطراف دانشگاه، که متأسفانه منجر به درگیری و مجروح شدن دو نفر از دانشجویان با سلاح سرد گردید، موضوع به‌صورت ویژه در دستور کار فرماندهی انتظامی تهران بزرگ قرار گرفت.

با دستور فرمانده انتظامی تهران بزرگ و تشکیل تیمی ویژه از مأموران سازمان اطلاعات فرماندهی انتظامی تهران بزرگ، اقدامات گسترده اطلاعاتی و میدانی برای شناسایی و دستگیری عاملان این حادثه آغاز شد.

در نتیجه این اقدامات، پنج نفر از اراذل و اوباش سابقه‌دار شناسایی و محل‌های تردد آنان تحت کنترل نامحسوس قرار گرفت.

ببینید:

فیلم/ اوباش موادفروش اطراف دانشگاه آزاد سوهانک با شلیک پلیس متوقف شدند

در مرحله نخست عملیات، روز چهارشنبه مورخ ۷ آبان‌ماه مأموران موفق شدند چهار نفر از متهمان را در محدوده سوهانک شناسایی کنند که در جریان دستگیری و با رعایت قانون به‌کارگیری سلاح، یکی از آنان مورد هدف قرار گرفته و سه نفر دیگر دستگیر شدند.

در مرحله دوم عملیات نیز، پنجمین متهم تحت تعقیب در محدوده ازگل شناسایی و با شلیک مأموران زمین‌گیر و سپس دستگیر گردید.

پرونده متهمان برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی تحویل شده و تحقیقات تکمیلی در این خصوص ادامه دارد.

فرماندهی انتظامی تهران بزرگ ضمن قدردانی از همکاری و همراهی شهروندان و جامعه دانشگاهی در برقراری نظم و امنیت عمومی، به تمامی افراد مخل نظم و امنیت، اراذل و اوباش و عوامل توزیع و خرید و فروش موادمخدر هشدار می‌دهد:

پلیس با قاطعیت، اشراف اطلاعاتی و بدون هیچ‌گونه تسامح، با هرگونه رفتار مجرمانه و هنجارشکنانه برخورد خواهد کرد و امنیت شهروندان خط قرمز پلیس است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 5
  • IR ۲۳:۴۰ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۷
    6 0
    خوب کاری کردید ، میزدید همشون رو می کشتید
  • IR ۱۲:۳۰ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۸
    2 0
    تف تو روح انهایی که با حرف های قشنگ ولی شیطانی امار اعتیاد را زیاد کردن
  • IR ۱۲:۳۰ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۸
    0 0
    تف تو روح انهایی که با حرف های قشنگ ولی شیطانی امار اعتیاد را زیاد کردن
  • IR ۱۹:۱۱ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۸
    0 0
    تا دیر نشده قانون مجازات این اراذل و اوباش و چاقوکش ها و مواد فروشان رو اصلاح کنید. اینها به راحتی در یک بحران درست نقش شعبون بی مخ ها در کودتای 28 مرداد رو ایفا خواهند کرد. از ما گفتن.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس