کد خبر 1759485
تاریخ انتشار: ۴ آبان ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۰

به گزارش مشرق، کانال تلگرامی پارتیزان در مطلبی نوشت:

مقامات دولت ترامپ اعلام می‌کنند که در کارائیب و شمال ونزوئلا با «تروریست‌های مواد مخدر» مبارزه می‌کند، قایق‌ها را منهدم می‌کنند و ونزوئلا را منبع اصلی ارسال فنتانیل به آمریکا می‌داند. اما داده‌های اداره گمرک و حفاظت مرزی ایالات متحده ایلات متحده CBP چیز دیگری نشان می‌دهد: غالب فنتانیل توقیف‌شده در سال ۲۰۲۵ از طریق مرز زمینی ایالات متحده و مکزیک وارد شده است، نه از طریق دریا.

تقریباً تمام فنتانیل واردشده به ایالات متحده از طریق مرز زمینی جنوب غربی است، نه از کارائیب یا ونزوئلا. طبق داده‌های گمرک و حفاظت مرزی، بیش از ۶۴۰۰ پوند در مرز ایالات متحده و مکزیک بین ژانویه و آگوست ۲۰۲۵ توقیف شده است، در حالی که فقط ۳۱۵ پوند از مسیرهای ساحلی بوده است.

ادعای دولت ترامپ که ونزوئلا «مرکز تروریست‌های مواد مخدر» است و انهدام قایق‌ها در کارائیب با واقعیات فاصله دارد، هر چند این روشِ این دولت است که آمارهای ناخوشایند را نادیده بگیرد (مثل آمار اداره کار و اخراج رئیس آن) اما در نهایت واضح است که این موضوع تنها بهانه‌ای برای آغاز جنایتی در پوشش انسان‌دوستی در گوشه‌ای دیگر از جهان است.

*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس