کد خبر 1759183
تاریخ انتشار: ۳ آبان ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۷
اذعان کاتس به سالم بودن ۶۰ درصد از تونل‌های حماس

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی اخیرا به معاون رئیس جمهور آمریکا گفت که ۶۰ درصد از تونل‌های حماس در نوار غزه همچنان سالم هستند.

به گزارش مشرق، کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی شامگاه شنبه اعلام کرد «یسرائیل کاتس» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی به «جی.دی.ونس» معاون رئیس جمهور آمریکا در سفر اخیر وی به اراضی اشغالی گفت که ۶۰ درصد از تونل‌های حماس در نوار غزه همچنان پابرجا هستند.

این کانال اعلام کرد که نیمی از این تونل‌ها در منطقه تحت کنترل رژیم صهیونیستی در خط زرد هستند و همین مسئله تخریب آنها را طی هفته‌ها و ماه‌های آینده تسهیل می‌کند.

خط زرد در نوار غزه خطی است که پس از توافق آتش‌بس نیروهای رژیم صهیونیستی به آنجا عقب‌نشینی کردند.

ارتش رژیم صهیونیستی اوایل سال کنونی میلادی گفته بود که تنها ۲۵ درصد از تونل‌های نوار غزه را از آغاز جنگ تخریب کرده است و اولویت با تونل‌های هجومی و مراکز فرماندهی و کارخانه‌های سلاح بوده که بیشتر آنها تخریب شده است اما تونل‌هایی که در مناطقی بوده‌اند که حمله زمینی در آنها صورت نگرفته تا حد زیادی سالم مانده‌اند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۱۱:۴۴ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۳
    0 0
    مهم نیست که چهل درصد این تونل‌ها منهدم شده و بیشترِ تونل‌های اصلی، مراکز فرماندهی و کارگاه‌های تولید سلاح هم در میان آنها بوده. این هم مهم نیست که از شصت درصد باقیمانده نیمی در مناطق تحت کنترل اسرائیل است و به زودی منهدم خواهد شد. حتی خلع سلاح حماس در آینده و از بین رفتن بقیه تونل‌ها هم مهم نیست. مهم این است که کاتس اذعان کرده که حماس هنوز تونل دارد.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس