کد خبر 17591
تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۳۸۹ - ۱۳:۱۶

رييس سازمان بسيج مستضعفين گفت: آمريکا در مقابل ملت ايران به بن بست رسيده است و کاري جز جنايت انجام نمي‌دهد.

به گزارش گروه دفاع و امنيت مشرقبه نقل از ايرنا ، سردار محمدرضا نقدي روز چهارشنبه در حاشيه مراسم تشييع پيکر شهيد دکتر مجيد شهرياري گفت: آمريکا مي‌خواهد فروپاشي خود را به تاخير اندازد در حالي که با انجام اين گونه اعمال، فروپاشي آن تسريع مي‌شود.
وي اظهار داشت: دشمنان مي‌خواهند علم را در انحصار خود داشته باشند در حالي که از اراده مردم ايران اطلاع ندارند. ملت ما عاشق شهادت است و با اين حرکت‌ها جهاد علمي در کشور شورانگيزتر دنبال خواهد شد.
رييس سازمان بسيج مستضعفين تاکيد کرد: بايد همان راهي را که موجب خشم و ناتواني دشمن شده است با استمرار جدي در مسير تعالي جهاد علمي دنبال کنيم. مردم ايران با حفظ وحدت و يکپارچگي يکديگر را در راه جهاد علمي کمک مي‌کنند.
پيکر استاد مجيد شهرياري از محل دانشگاه شهيدبهشتي تهران تشييع و در امامزاده صالح (ع) به خاک سپرده شد.
روز دوشنبه بر اثر اقدامات تروريستي در تهران، دو مدرس دانشگاه شهيد بهشتي مورد سوء قصد قرار گرفتند که دکتر مجيد شهرياري به درجه رفيع شهادت نايل آمد و دکتر فريدون عباسي مجروح شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس