انتخابات شوراها باید به صحنه وفاق ملی تبدیل شود

رئیس ستاد انتخابات کشور گفت: انتخابات باید به صحنه نمایش وفاق و انسجام ملی تبدیل شود و نقش شوراها در تحکیم همبستگی اجتماعی و توسعه محلی مهم و اثرگذار است.

به گزارش مشرق، علی زینی‌وند چهارشنبه ۳۰ مهر در افتتاحیه سومین دوره همایش آموزش منطقه‌ای انتخابات، ویژه فرمانداران، مدیران کل سیاسی و انتخابات، مدیران فناوری اطلاعات و مسئولان آموزش استان‌های کرمان، فارس و یزد که در سیزجان برگزار شد، بر اهمیت انسجام ملی، وفاق و مشارکت مردم در انتخابات تأکید کرد.

وی با تشکر از استاندار کرمان، افزود: با توجه به تجربه و سابقه طالبی، دوره‌ای موفق در کرمان رقم خواهد خورد.

زینی‌وند در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه به واسطه انسجام ملی و شناخت ناقص دشمنان از مردم و ساختار سیاسی کشور، دشمنان به اهداف خود نخواهند رسید، گفت: مرجع تفسیر انسجام باید فرمایشات رهبر معظم انقلاب باشد؛ نباید اجازه دهیم برخی تریبون‌ها آن را به گونه‌ای تفسیر کنند که بخشی از مردم از چتر وحدت خارج شوند.

معاون سیاسی وزیر کشور با بیان اینکه انتخابات فرصتی برای گفتمان‌سازی و نمایش وفاق ملی است، افزود: ممکن است برخی از مردم از عملکردها دلخوری‌هایی داشته باشند، اما باید با رفتار منصفانه این فاصله‌ها را کاهش دهیم.

وی با اشاره به اهمیت شوراهای اسلامی گفت: انتخابات شوراها با ۱۳۸۰ شهر، ۳۸ هزار و ۵۰۰ روستا و حدود ۲۰۰ هزار عضو، می‌تواند به شبکه‌ای از نخبگان محلی تبدیل شود. شوراها اگرچه وجه سیاسی دارند، اما ماهیت اصلی آن‌ها اجتماعی، عمرانی و توسعه‌ای است و باید این جنبه‌ها برجسته شود.

وی افزود: نباید تخلفات معدود در شوراها باعث تضعیف این نهاد مردمی شود. شوراها نقش مستقیمی در زندگی روزمره مردم، فرهنگ و انسجام داخلی دارند و حتی در برخی زمینه‌ها تأثیرشان از دولت بیشتر است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • DE ۱۷:۲۰ - ۱۴۰۴/۰۷/۳۰
    0 0
    انتخابات شوراها باید به صحنه وفاق ملی تبدیل شود// وفاق ملی تمام شد چون وفاق یعنی هرچی من میگم گوش کن صدات در نیاد وفاق تمام . ما اتحاد مقدس ملی داریم که این اتحاد سیاسی نیست و تمام اقشار ملت ایران با هم اتحاد مقدس میکنند از هر حزب و گروه و دسته و نظر سیاسی.... بحث بر سر تمامیت کشور است نه تمامیت خواهان در کشور. افتاد!
  • سید IR ۱۷:۲۶ - ۱۴۰۴/۰۷/۳۰
    0 0
    قبلاً هم این حرفها را شنیدیم !!!!گول این حرف ها نباید خورد
  • عباس IR ۱۴:۲۷ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۲
    0 0
    وفاق ملی یعنی پزشکیان (نمی دانم و نمی توانم و نمی شود و کلا افعال با پیشوند نمی ) و نتیجه انتخاب افراد بسیار حاشیه ساز و سرکاری

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس