کد خبر 1757518
تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۶
شناسایی و بازداشت سارقان حرفه‌ای طلا در لاهیجان

فرمانده انتظامی لاهیجان از بازداشت دو سارق حرفه‌ای منزل در این شهرستان خبر داد و گفت: سارقان غیربومی به ۱۱ فقره سرقت در این شهرستان اعتراف کردند.

به گزارش مشرق، سرهنگ شریف رحیمی امروز شنبه ۲۶ مهر در جمع خبرنگاران، پیشگیری از وقوع سرقت‌ و تقویت احساس آرامش و امنیت در سطح جامعه را از مهمترین اولویت‌های مجموعه انتظامی دانست و اظهار کرد: رعایت برخی هشدارهای به ظاهر ساده پلیس توسط شهروندان می‌تواند از بسیاری سرقت‌ها پیشگیری کند.

وی افزود: در پی وقوع یک فقره سرقت مقادیر قابل توجهی طلاجات از منزلی در شهرستان لاهیجان، بلافاصله چند واحد گشت محسوس و نامحسوس از کلانتری ۱۱ وارد عمل شده تا سرنخ‌هایی از سارقان به دست آوردند.

فرمانده انتظامی شهرستان لاهیجان گفت: خوشبختانه در لحظات اولیه سرقت دو سارق این پرونده در دونقطه از شهر شناسایی و دستگیر و خودروی پژو ۴۰۵ آنان نیز در اطراف محل سرقت کشف شد.

این مقام انتظامی به کشف طلاجات سرقتی از سارقان در همان لحظه دستگیری اشاره کرد و گفت: در تحقیقات تکمیلی دو سارق ۲۸ و ۲۷ ساله و غیر بومی به ۱۱ فقره سرقت به شیوه و شگردی خاص در شهرستان لاهیجان اعتراف کردند.

سرهنگ رحیمی ابعاد این پرونده را وسیع دانست و تصریح کرد: این سارقان سرقت‌هایی در شهرستان‌های همجوار لاهیجان و حتی در استان مازندران داشته که از طریق تیم‌های تخصصی پلیس، پرونده برای روشن شدن زوایای آن سرقت‌ها در حال رسیدگی است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس