کد خبر 1754587
تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۶

به گزارش مشرق، رسام مدیا در ویدئویی در تلگرام به نقل از مجری معرف آمریکایی به مداخله گری نتانیاهو در سیاست های آمریکا پرداخت.

کارلسون: نتانیاهو در تمام سیاست‌های آمریکا دخالت می‌کند و به هرکسی که مخالفت کند انگ نازی بودن می‌زند

تاکر کارلسون در سخنانی تند و جنجالی از دخالت نخست‌وزیر اسرائیل در سیاست‌های داخلی و بین‌المللی آمریکا انتقاد کرد و گفت نتانیاهو از منتقدان کسانی که مخالف کمک‌های مالی بیشتر به اسرائیل هستند، حمایت می‌کند.

"نتانیاهو با استفاده از اصطلاح «رایش بیدار»، افرادی که مخالف حمایت‌های بیشتر از اسرائیل هستند را به نازی‌ها تشبیه کرد و تأکید کرد که مخالفان بخشی از یک جریان خطرناک هستند. و تنها راه حل، جلوگیری از شنیدن نظر مخالف توسط آمریکایی‌ها است." "بنابراین ما (اسرائیل) کنگره را تحت فشار قرار می‌دهیم تا خرید TikTok را پیگیری کند. و وقتی این اتفاق افتاد اعضای مختلف کنگره گفتند: «نه، واقعاً این بخاطر چین است درحالی که من فکر می‌کنم واقعاً این بخاطر اسرائیل است."

*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۱۰:۳۷ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۵
    2 0
    خبر مرگ ترامپ این کفتار بی سروپای اوباش کی میرسد تا دنیا غرق شادی شود ؟؟!!!
  • IR ۱۰:۳۸ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۵
    2 0
    خبر مرگ ترامپ این کفتار بی سروپای اوباش کی میرسد تا دنیا غرق شادی شود ؟؟!!!
  • IR ۱۰:۴۳ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۵
    2 0
    خبر مرگ ترامپ این کفتار بی سروپای اوباش کی میرسد تا دنیا غرق شادی شود ؟؟!!!
  • DE ۱۱:۲۰ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۵
    1 0
    این روزنامه نگار معروف که خیلی هم طرفدار داره در لیست سیاه موساد است . بزودی یا تصادف میکنه یا از پشت بام پرت میشه پایین . صهیونیستها تا حالا موفق نشدن با پول ساکتش کنند .

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس