کد خبر 1751697
تاریخ انتشار: ۵ مهر ۱۴۰۴ - ۰۸:۱۵
پزشکیان

رئیس جمهور پس از شرکت و سخنرانی در هشتادمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد و دیدار با ۹ تن از سران و مقامات کشورها و سازمان‌های بین‌المللی، دقایقی پیش نیویورک را به مقصد تهران ترک کرد.

به گزارش مشرق، دکتر مسعود پزشکیان که صبح دوشنبه یکم مهرماه ۱۴۰۴، به منظور شرکت و سخنرانی در هشتادمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد به نیویورک سفر کرده بود، پس از تشریح مواضع جمهوری اسلامی ایران در این نشست و نیز دیدار با سران و مقامات ۹ کشور و سازمان بین‌المللی، از نیویورک عازم جمهوری اسلامی ایران شد.

رئیس جمهور در جریان این سفر با روسای جمهور فرانسه، سوئیس، فنلاند، بولیوی، عراق، نخست وزیر نروژ، ولیعهد کویت، دبیرکل سازمان ملل و رئیس شورای اتحادیه اروپا دیدار و گفت‌وگو کرد.

همچنین دکتر پزشکیان دیدارهایی نیز با جمعی از اعضای اندیشکده‌ها و سردبیران رسانه‌های آمریکایی، فعالان جنبش‌های ضد جنگ، اندیشه‌ورزان و منتخبی از ایرانیان مقیم آمریکا داشت.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۰۸:۵۱ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۵
    2 0
    واقعاً خسته شد ، درستاوردش چی بود ، اینهمه هزینه هواپیما و رفت و برگشت واسه ی هیچ ، مثل روسیه و چین سنگین و با وقار سازمان ممل رو به... هم حساب نکنید
  • IR ۰۹:۴۷ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۵
    2 0
    رفتن اسنپ بک و فعال کردن و اومدن - خسته باشین دلاوران . سکه های جایزه فراموش نشه

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس