1404062721414647634055774.jpg

راه آهن رژیم صهیونیستی از تعلیق حرکت برخی از قطارها در شهرهای اورشلیم (قدس اشغالی)، تل‌آویو و حیفا خبر داد.

به گزارش مشرق، راه آهن رژیم صهیونیستی طی اطلاعیه‌ای از تعلیق حرکت برخی از قطارها در شهرهای اورشلیم (قدس اشغالی)، تل‌آویو و حیفا به دلیل خطای ولتاژ بالا در زیرساخت‌های توزیع برق که منجر به آتش سوزی در خطوط راه‌آهن شده است، خبر داد.

رسانه‌های عبری زبان اعلام کردند به علت کمبود وسائل نقلیه جایگزین، ازدحام شدیدی در تمام خطوط حمل و نقل عمومی ایجاد شده و مسافران ساعت‌ها انتظار کشیدند تا به مقاصد خود برسند.

در شبکه‌های اجتماعی حجم گسترده‌ای از نارضایتی‌ها توسط ساکنین سرزمین اشغالی مربوط به این حوادث منتشر شد و یکی از کاربران نوشت: «امروز در راه‌آهن اورشلیم، قطع برق و آتش‌سوزی شد. دو قطار پر از مسافر را تخلیه کردند و هزاران نفر سردرگم شدند. اتوبوسی نبود و صدها نفر ساعتها در صف تاکسی بودند.»

کاربر دیگری اضافه کرد: «دلم برای توریست‌هایی که اینجا آمده‌اند و نفهمیدن کجا آمده‌اند می‌سوزد؛ هر روز با قطع برق، آب و اختلال در قطارها مواجهیم و کسی پاسخ روشنی نمی‌دهد.»

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۰۰:۱۷ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۸
    0 0
    پیاده برن تا جونشون در بیاد
  • IR ۲۲:۱۴ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۸
    0 0
    اعراب داخل محدپده میتوانند ریل را خراب کنند غاصب چپ کند و هزار نف تلفات بدهد.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس