کد خبر 1748615
تاریخ انتشار: ۲۴ شهریور ۱۴۰۴ - ۲۰:۵۹
کشتی آزاد قهرمانی جهان| محمد نخودی به مدال برنز رسید

محمد نخودی در دیدار رده‌بندی وزن ۷۹ کیلوگرم مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان مقابل نماینده آذربایجان به پیروزی رسید و به مدال برنز دست یافت.

به گزارش مشرق، در ادامه رقابت‌های کشتی آزاد قهرمانی جهان ۲۰۲۵ در زاگرب کرواسی، محمد نخودی دارنده دو مدال نقره و ۲ برنز جهان در دیدار رده بندی برابر جبرییل گادژیف از آذربایجان به روی تشک رفت و در پایان در یک مبارزه سخت با نتیجه ۴ بر ۲ به برتری رسید و صاحب مدال برنز جهان شد.

نخودی پیش از این در دور نخست استراحت کرد، سپس برابر میشل لابرویلا از پورتوریکو با نتیجه ۴ بر صفر به برتری رسید. ور در دور سوم نیز مقابل واسیل میخایلوف از اوکراین به روی تشک رفت و در پایان به سختی و با نتیجه ۲ بر یک به برتری رسید و راهی نیمه نهایی شد اما در این مرحله مقابل گئورگیس کوگیومتسیدیس از یونان به روی تشک رفت و در پایان با نتیجه ۸ بر ۳ شکست خورد و به دیدار رده بندی رفت.

در ادامه مسابقات ۴ وزن دوم، امیرحسین فیروزپور آخرین نماینده ایران در ۴ وزن دوم، تا دقایقی دیگر برای کسب مدال برنز جهان به روی تشک می رود. پیش از این یونس امامی در وزن ۷۴ کیلوگرم با شکست برابر حریف خود از اسلواکی از رسیدن به مدال برنز بازماند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس