رئیس رژیم صهیونیستی: نباید پل‌های پشت سرمان را خراب کنیم

رئیس رژیم صهیونیستی اعلام کرد که این رژیم تا به الان شاهد چنین خصومت بین‌المللی نبوده است.

به گزارش مشرق، اسحاق هرتزوگ، رئیس رژیم صهیونیستی در مورد وضعیت بین‌المللی این رژیم اعلام کرد: اسرائیل تا به الان شاهد خصومت این چنینی نبوده است.

وی در تکرار ادعاهای این رژیم که همه چیز را به یهودستیزی نسبت می‌دهند، گفت: یهودستیزی سر زشت خود را با تمام قدرت بلند می‌کند.

هرتزوگ گفت: ما نباید روابطمان را رها کنیم و نباید پل‌های پشت سرمان را خراب کنیم.

پیشتر یائیر لاپید، رهبر اپوزیسیون رژیم صهیونیستی در اظهاراتی هشدار داد که دولت فعلی این رژیم با اعمال سیاست‌های خود در حال نابودی دستاوردهای این رژیم در عرصه‌های مختلف است.

بر اساس گزارش خبرگزاری فلسطینی «شهاب»، وی همچنین تأکید کرد که روابط بین‌المللی، اقتصاد، فرهنگ و حتی ورزش اسرائیل در حال فروپاشی است.

لاپید در ادامه افزود: «دولت، ما را به سمت تبدیل شدن به یک «کشور» جهان سوم ضعیف، فاسد و منزوی سوق می‌دهد. این دولت در حال نابودی همه چیز است.»

وی همچنین بر لزوم تغییر فوری در سیاست‌های کابینه رژیم صهیونیستی تأکید کرد.

رهبر اپوزیسیون رژیم صهیونیستی هشدار داد که اگر این روند ادامه یابد، اسرائیل با پیامدهای جبران‌ناپذیری مواجه خواهد شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۲۳:۳۲ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۳
    0 0
    به امید اصمحلال تون🙏
  • ناشناس IR ۰۲:۰۲ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۴
    5 0
    نه نه دست نکشید از جنایتهاتون . بکشید بیگناهان را تا خدا فردا ازتون انتقام بگیرد فلسطینی بکشید تا فردا بدست خودتون نابود شوید
  • IR ۰۷:۱۵ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۴
    6 0
    تا پلی باقی مانده به کشورهای خودتان برگردید وگرنه...

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس