63184323.jpg

«دنی دانون» سفیر رژیم صهیونیستی در سازمان ملل، از تصمیم سه کشور اروپایی برای ارائه درخواست رسمی برای بازگرداندن تحریم‌های شورای امنیت علیه ایران استقبال کرد.

به گزارش مشرق، دنی دانون روز پنجشنبه مدعی شد: «ایران همچنان به نادیده گرفتن جامعه بین‌المللی و نقض تعهدات خود بارها و بارها ادامه می‌دهد. اسرائیل پیش از این نگرانی‌های خود را در مورد نیات ایران نشان داده است».

وی افزود: «اکنون کشورهای جهان نیز به مبارزه می‌پیوندند. این گامی مهم در مسیر توقف برنامه هسته‌ای ایران و افزایش فشار بر تهران است».

این در حالی است که وزارت امور خارجه ایران در واکنش به نامه اروپایی‌ها به شورای امنیت سازمان ملل درباره آغاز فرآیند اسنپ‌بک هشدار داده که این اقدام اروپایی‌ها «تعاملات و همکاری‌های ایران و آژانس را تضعیف خواهد کرد و این تشدید تحریک‌آمیز و غیرضروری با پاسخ‌های مقتضی همراه خواهد بود».

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IN ۱۹:۱۵ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۶
    1 0
    مکانیسم ماشه از اول اشتباه بود
  • IR ۲۲:۵۷ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۶
    0 0
    هیچکس این وسط بفکر سفره خالی مردم نیست
  • IR ۲۳:۳۵ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۶
    2 0
    جالب کشوری که دارای خطرناکترین کلاهکهای هسته ای هست و کشورهارا تهدید به هسته ای می کند وقوانین بین المللی برایش اهمیتی نداره از اسنپ بک برعلیه ایران خوشحال باشه

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس