.

در ساعات نخست حادثه، صهیونیست ها مدعی شدند که موشک پدافندی پیکان آنها موفق به رهگیری پرتابه یمنی شده و آنچه مشاهده می شود در واقع بقایای متلاشی شده موشک یمنی بوده است.

سرویس دفاع و امنیت مشرق _ جمعه شب گذشته (۳۱ مرداد ۱۴۰۴) ارتش یمن بار دیگر اقدام به شلیک موشک بالستیک به سمت شهر تل آویو مرکز سرزمین های اشغالی با هدف فرودگاه بن گوریون کرد؛ بار دیگر صهیونیست ها در ابتدای امر مدعی رهگیری موفق موشک یمنی شدند اما انتشار تصاویری جالب و منحصر به فرد از لحظه بازگشت به جو و اصابت کلاهک موشک یمنی موجب شد تا آنها دو روز بعد بار دیگر ناچار به اعتراف به شکست در رهگیری موشک های یمنی و انجام تحقیقات در خصوص علل ناکامی سیستم دفاع هوایی خود شوند.

موشک بالستیک یمنی اما با موارد گذشته که از سد دفاع ضد موشکی اسرائیل می کرد متفاوت بوده و نخستین بار به شکل رزمی استفاده می شد.

وحشت پدافند هوایی اسرائیل از موشک بالستیک خوشه‌ای ارتش یمن

انتشار تصاویری از سوی ساکنین سرزمین های اشغالی در هنگام فرود موشک یمنی به سمت هدف نشان می داد، موشک از نوع چند کلاهکه یا خوشه ای بوده و با عبور از سد تمام سامانه های ضد موشکی اسرائیلی به سمت هدف رفته است.

فعال شدن کلاهک خوشه ای موشک یمنی پس از ورود به جو

در ساعات نخست حادثه، صهیونیست ها مدعی شدند که موشک پدافندی پیکان آنها موفق به رهگیری پرتابه یمنی شده و آنچه مشاهده می شود در واقع بقایای متلاشی شده موشک یمنی بوده است.

اما از آنجا که ویدئو ضبط شده و نظرات تخصصی کارشناسان نظامی تردیدی در خصوص استفاده یمنی ها از کلاهک خوشه ای روی موشک خود (فلسطین۲) باقی نمی گذاشت نهایتا صهیونیست ها با گذشت ۴۸ ساعت در بیانیه ای اعتراف کردند که موشک یمنی از نوع خوشه ای بوده و سامانه های پدافندی اسرائیل در رهگیری آن ناکام بوده اند و تحقیقات در خصوص علت این موضوع ادامه دارد.

اما چرا موشک جدید یمنی تا این حد موجب وحشت و اعتراف سنگین مقامات صهیونیست شده است؟

وحشت پدافند هوایی اسرائیل از موشک بالستیک خوشه‌ای ارتش یمن / موشکی که خاطره تلخ صهیونیست‌ها از جنگ ۱۲ روزه را زنده کرد +فیلم و تصاویر
محل اصابت یکی از ریزمهمات های موشک خوشه ای یمنی

ابتدا بایستی توضیح داد، سیستم دفاع ضد موشکی اسرائیل از چند لایه تشکیل شده است: لایه نخست رهگیری خارج از جو و خارج از محدوده سرزمین های اشغالی است که این امر با شلیک موشک ارو۳ (پیکان۳) یا تاد (اهدایی امریکا) انجام می شود؛ به اعتراف رسمی منابع رسمی و غیر رسمی امریکایی با شلیک ۱۵۰ فروند موشک تاد طی درگیری ۱۲ روزه اسرائیل با ایران، ذخایر این موشک در خاک سرزمین های اشغالی تقریبا به پایان خود نزدیک شده است، موشک ارو۳ نیز نرخ تولید سالانه محدودی داشته (کمتر از ۴۰ فروند در سال) و بخش بزرگی از ذخایر آن در عملیات های وعده صادق۱ تا ۳ و دفع حدود ۷۰ فروند موشک بالستیک شلیک شده از یمن (از تاریخ ۱۸ مارس ۲۰۲۵ و نقض آتش بس غزه) مصرف شده است.

حتی اگر محدودیت ذخایر موشک های ارو۳ و تاد را نیز در نظر نگیریم مشکلی بسیار بزرگتر وجود دارد که موجب وحشت صهیونیست ها شده است.

سایر سامانه های پدافندی اسرائیل از نوع رهگیری درون جوی هستند؛ اگر موشک بالستیک مربوطه به هر طریقی (مانور خود موشک یا نقص موشک رهگیر اسرائیلی) از سد لایه فراجوی دفاع موشکی اسرائیل عبور کند، با فعال شدن کلاهک خوشه ای دیگر فرصتی برای رهگیری ریزمهمات رها شده از درون کلاهک وجود ندارد.

این موضوع در حمله اخیر نیز ثابت شد و شلیک سایر موشک های پدافندی نظیر ارو۲، فلاخن داود و گنبد آهنین بی فایده بوده و ریزمهمات رها شده از کلاهک موشک یمنی به اهداف خود اصابت کردند.

این حادثه طی جنگ ۱۲ روزه میان ایران و رژیم صهیونیستی نیز اتفاق افتاده و دفاع هوایی صهیونیست ها راهی جز تسلیم در برابر آن نداشت.

در ششمین روز از حملات موشکی سنگین ایران به سرزمین‌های اشغالی، یکی از دردناک ترین ضربات وادره به قلب تل آویو به ثبت رسید.

به تدریج منابع صهیونیستی به نکته مهمی پی برده و متوجه شدند که چرا پدافند هوایی آنها تا این اندازه در برابر موج جدید حمله ایران ناکام بوده است.

تیم های جست و جو و نجات اسرائیلی که مشغول بیرون کشیدن جنازه ها و زخمی های نیروهای امنیتی خود از زیر آوار بودند متوجه حضور بقایا و قطعات خاصی از موشک‌های ایرانی شدند.

کارشناسان نظامی صهیونیست مدعی شدند ایران در حمله به تل آویو و مناطق مرکزی اسرائیل برای نخستین بار از کلاهک های خوشه ای یا به قولی دیگر بارانی استفاده کرده است.

وحشت پدافند هوایی اسرائیل از موشک بالستیک خوشه‌ای ارتش یمن / موشکی که خاطره تلخ صهیونیست‌ها از جنگ ۱۲ روزه را زنده کرد +فیلم و تصاویر
ریزمهمات موشک بالستیکی ایرانی که پس از اصابت به تل آویو کشف شد

این اطلاعات توسط وزارت امنیت داخلی رژیم صهیونیستی نیز تایید شد و آنها اعتراف کردند که موشکهای ایرانی با کلاهک بارانی به سمت سرزمین‌های اشغالی شلیک شده، پدافند هوایی در رهگیری آن ناکام بوده و به شکل انبوهی به منطقه هدف اصابت کرده است.

وحشت پدافند هوایی اسرائیل از موشک بالستیک خوشه‌ای ارتش یمن / موشکی که خاطره تلخ صهیونیست‌ها از جنگ ۱۲ روزه را زنده کرد +فیلم و تصاویر
اعتراف منابع صهیونیستی به هدف گیری تل آویو با کلاهک بارانی/خوشه ای طی جنگ ۱۲ روزه

اکنون وحشتی بزرگ در دل مقامات امنیتی رژیم صهیونیستی ایجاد شده است؛ درگیری احتمالی مجدد با ایران یا ادامه حملات ارتش یمن به سرزمین های اشغالی و موشک جدیدی که تبدیل به چالش و تهدیدی بزرگ علیه موجودیت این رژیم شده است؛ محدودیت بسیار شدید ذخایر موشک های ارو۳ و کمبود (یا نبود) موشک امریکایی تاد که حتی عملکرد فنی آنها نیز زیر سوال رفته است موجب می شود تا در هر مورد شکست پدافند فراجوی اسرائیل، شاهد اصابت چندین ریزمهمات کوچک و بزرگ به اهداف مربوطه در اسرائیل باشیم، ریزمهماتی که ممکن است در مدل های بعدی موشک های ایرانی یا یمنی حتی دارای هدایت مجزا و حرکت به سمت اهداف متعدد باشند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 48
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 5
  • IR ۰۰:۱۷ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۶
    13 1
    با قدرت تخریب بالا و هیدروترمیک باید باشه...
    • IR ۰۷:۲۹ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۶
      2 4
      هیدروترمیک، هیدروپونیک، هیدرواستاتیک، هیدرودینامیک، هیدروکلریک اسید، حالا علاوه بر اینها اگر هیدروموتوریک هم باشد دیگر نور علی نور است.
    • IR ۰۸:۰۷ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۶
      2 2
      اگه هیدرواستاتیکش رو بالا ببرید تا هیپوترمیک بشه بهتر نیست مهندس؟!
    • IR ۰۹:۵۶ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۶
      1 2
      هیدروترمیک چه ربطی به موشک داره!؟
    • IR ۱۰:۴۹ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۶
      6 1
      خیلی ساده اندیشی و کوتاهی کردیم تا الان. هر کشوری سران نظامی و علمی و مردمش آنگونه در حمله نامردانه اسراییل شهید می‌شدند بلافاصله اعلام برخورداری از بمب اتمی میکرد.
    • IR ۱۲:۳۱ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۶
      2 1
      حالا حساب کنید طرف مقابل ایران بزرگ باشد با هایپرسونیک خوشه ای اورانیوم دار
  • IR ۰۰:۲۷ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۶
    11 0
    اگر هر ریز مهمات، هدایت پذیر و دارای جستجوگر امواج راداری باشد، رادارهای سامانه پدآفندی اسرائیل را نابود خواهند. این یعنی کور شدن اسرائیل در حملات آینده و بی فایده شدن ذخیره موشک‌های پدآفندی.
    • IR ۰۷:۰۲ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۶
      1 6
      خودتان این ترهات را موقع نوشتن می خوانید یا نه؟
  • DE ۰۰:۳۷ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۶
    12 3
    زیباترین چیزی که بشر به زودی خواهد دید افزایش مساحت ایران است.
  • IR ۰۱:۵۳ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۶
    8 21
    البته وحشت جمهوری اسلامی بیشتر نابودی کامل زیرساخت های انرژی خواهد بود ۹۵ درصد اقتصاد ایران به عسلویه وابسته است در صورت نابودی عسلویه کل ایران تعطیل خواهد شد
    • قاسم IR ۰۹:۴۶ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۶
      9 2
      این آرزو را به گور خواهید برد، ساختار انرژی ایران نابود شود نامی از اسراییل روی نقشه باقی نخواهد ماند.
    • سلی IR ۱۲:۰۴ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۶
      11 1
      جمهوری اسلامی= ایران ایران= جمهوری اسلامی فهمیدی یا یه جور دیگه برات توضیح بدم بچه آلبانی🤪
    • IR ۱۲:۰۷ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۶
      5 1
      وقتی چیزی نمی دانی چرند نگو. همین
  • IR ۰۱:۵۶ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۶
    6 3
    نخوابیدی شب درازه
  • Ali DE ۰۲:۵۳ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۶
    10 2
    یمن و ایران باید راکت های خود را دیر یا زود با کلاهک های تاکتیکی آتمی مجهز نماید تا بازدارندهگی لازم را در مقابلی رژیمی کودک و نسل کش اسقاتیل ایجاد نمایند!
  • US ۰۲:۵۸ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۶
    5 2
    اینجوری از وحشت باز می گویید ( رجز) در وقت مواجهه و در میدان عمل هاج و واج می مانید!! پدافند و رادارها و لانچرها همه از کار می افتند!! بعد برای ناتوانی و سرپوش به ضعف و شکست امنیتی و اطلاعاتی و ضعف پدافندی نه پدافندی! تقصیر را گردن هوش مصنوعی می اندازید!!! منزل و محل فرماندهان رو نفوذی ها لودادند و شهید شدند! نه هوش مصنوعی!!! این هوش اگر این همه باهوش بود کنار اسراییل داخل غزه گروگان ها و فرماندهان رو پیدا می کرد !!!
    • IR ۰۷:۵۱ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۶
      0 1
      ای عقل کل، اسیرهای اسرائیل و رزمنده های حماس که از اونها نگهداری میکنن که گوشی هوشمتد ندارند، هوش مصنوعی چطور جاشون رو پیدا کنه
    • IR ۱۲:۱۲ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۶
      1 4
      شش تا کامنت گذاشتی اما فکر نکن با نوشتن نام شهید بقیه گول می خورند. اولا برخی فرماندهان ما شهید شدند اما خدا را شکر بلافاصله جایگزین شدند. کسی نمی تواند تاثیر نفوذی ها را انکار کند اما هوش مصنوعی در این جنگ بسیار تأثیرگذار بود. چه چیز را انکار می کنید.
    • US ۱۵:۵۶ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۶
      0 1
      باشه تو و اموال تو خودتان را کول بزنید که زدید ! کشور رو به خاک سیاه نشاندند، شما همان هایی هستید که از خرید و تولید جنگنده جلوگیری کردید
  • IR ۰۵:۰۴ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۶
    4 3
    صهیونیستهای نامرد بخاطر وحشت و ترسشان بود که همه فرماندهان ایران و لبنان را ناجوانمردانه غافلگیر کرده و به شهادت رساندند
    • IR ۰۷:۰۵ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۶
      1 3
      پس باید بعد از این زیاد نترسانیمشان.
  • IR ۰۵:۲۵ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۶
    6 4
    باز هم خیالبافی های فاجعه بار. این که فقط ما یا حوثی ها هستیم که می توانیم از مهمات خوشه ای استفاده کنیم و اسرائیل نمی تواند.
    • IR ۱۰:۲۰ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۶
      3 1
      اسرائیل مساحت بسیار کمتری دارد
  • IR ۰۶:۱۱ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۶
    7 1
    ان شاالله وعده صادق 4 خواهیم دید که رژیم جنایتکار صهیونی مثل سیبل بی دفاع در مقابل موشک ها خواهد بود.
    • IR ۰۷:۲۰ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۶
      2 5
      سیبل بی دفاع؟ زیاد رویش حساب نکنید. این سیبل هم دفاع بلد است و هم حملاتش بسیار فراتر از تصوراتتان بود.
    • IR ۰۷:۳۵ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۶
      1 2
      رژیم صهیونیستی همیشه بی دفاع بوده این ماییم که نگذاشتیم در این جنگ حتی یک پرنده دشمن هم به فضای کشورمان حمله کند.
    • IR ۰۹:۱۴ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۶
      1 4
      البته در جنگ بعدی ایران باقیمانده پدافندها هم از دست خواهد داد درست مثل نابودی باورها و اس ۳۰۰ها احتمال اینکه در جنگ بعدی از موشک‌های خوشه ای علیه ایران استفاده شود زیاد است
  • IR ۰۶:۵۴ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۶
    1 2
    اگر کشوری مانند اسرائیل با نیروی هوایی مسلط و تجهیزات پدافند هوایی و سیستم آژیر خطر کارآمد و نیز داشتن پناهگاه های مناسب برای تمامی مردمش نگران مهمات خوشه ای است ما که هیچکدام را نداریم چه وضعی در یک جنگ در برابر بمباران های وسیع خوشه ای خواهیم داشت؟
    • IR ۱۷:۴۰ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۶
      0 0
      اسقاطیل کشور نیست. رژیم جعلی صهیونیستی است. تنها کشور در آن جا فلسطین است که به فلسطینی‌ها باز می‌گردد و اسرائیل هم از صفحه روزگار محو خواهد شد ان شاء الله
  • حسین IR ۰۶:۵۵ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۶
    3 3
    قطعا اسراییل هم انواع موشک پیشرفته داره و فعلا استفاده نکرده. کل موشک خوشه ای شما ۳۰ نفر غیر نظامی کشته اما اسراییل فقط ۳۰ تا سردار از ما شهید کرده. اینقدر در خیالات نباشید
  • IR ۰۷:۱۲ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۶
    1 1
    تهدیدی بزرگ علیه موجودیت این رژیم؟! یعنی ما که تازه در مراحل اولیه استفاده از کلاهک های خوشه ای هستیم تهدیدی برای موجودیت رژیمی هستیم که هم انبارهای پر و پیمانی از این نوع سلاح دارد و هم تکنولوژی و توانایی استفاده از آنها را در مقیاس وسیع. آن وقت این رژیم تهدیدی برای موجودیت ما نیست؟
  • IR ۰۷:۳۹ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۶
    1 1
    هر چه شکست بزرگتر رجزخوانی بلندتر
  • IR ۰۷:۵۲ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۶
    1 2
    اسرائیل که هم خودش تولید کننده موشک های پدافندی است و هم از کمک آمریکا در مقیاسی وسیع برخوردار است با کمبود این موشک ها مواجه خواهد شد آن وقت ما که تعداد زیادی از لانچرهایمان در این جنگ ها در حملات دشمن به صورت مستمر مورد اصابت قرار می گیرد خواهیم توانست به شلیک موشک ادامه دهیم؟
  • IR ۰۹:۰۶ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۶
    1 0
    مشرق، از شدت ذوق، خود این گزارش را هم خوشه ای منتشر کرده یعنی عیناً در دو جا آن هم درست زیر هم. اول منتظر بودم یکی اش را حذف کند ولی بعد حدس زدم اشتباهی در کار نیست و یک گزارش خوشه ای در باره یک موشک خوشه ای است.
  • IR ۰۹:۵۲ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۶
    0 3
    منتظر بمب اتمی بر روی یمن باشید
  • IR ۱۰:۱۷ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۶
    1 0
    ساخت و تست موشک قاره پیما بدون جنجال رسانه ای لارم است . هر لحظه ممکن است غرب روی موشکهای ایران لعد از ناسیسات غنی سازی متمرکز شود .
  • IR ۱۰:۲۳ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۶
    1 1
    الان اسرائیل ترکیده؟ واقعا چیزی شده؟ آب از آب تکون خورده؟ به دلار فکر کنید که ترکونده زندگی ما رو
  • IR ۱۱:۱۴ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۶
    0 0
    ✅ امت اسلام، چگونه می‌تواند روی پای خود بایستد؟
  • IR ۱۱:۱۵ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۶
    0 1
    آقای پزشکیان تاریخ ایران جبهه گیری شما علیه حزب اللهی را فراموش نمی کند !
  • IR ۱۱:۴۰ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۶
    1 2
    یمن شش هفت تا دیگه موشک داره اون هم بزنه سرنوشت لبنان سوریه غزه در انتظارش است
    • سلی IR ۱۲:۵۶ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۶
      1 0
      جز کدوم سرویس اطلاعاتی هستید!!! اطلاعاتتون خیلی دقیقه🤣🤣
  • TR ۱۱:۵۴ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۶
    3 2
    این جنگها همش بچه بازیه .. موشک و پهباد و جنگنده و توپ و تانک مال نظامی و یه دسته سیاستمدار در پشت پرده است ... جنگ فقط جنگ اتمی !!!
  • IR ۱۲:۲۸ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۶
    1 0
    ونزوئلا جزو معدود کشورهای پشتیبان سیاسی و اقتصادی ایران است که در معرض تهدید امریکا قرار گرفته .ایران مثل صنعا و حتی بهتر و بیشتر از آن حمایت کند چون فقط هزینه نیست و جزو منافع مطلوب ایران است .
  • IR ۱۵:۲۴ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۶
    1 1
    یمن عراق اسرائیل لبنان فلسطین سوریه شما کجایی هستید این کشتی که دارید سوراخ می کنید خودتون هم توش نشسته اید
  • IR ۱۶:۱۹ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۶
    0 0
    آقای جلیلی الان فکر می کنی خیلی تحرک داشته ای که به بقیه هشدار کسادی منجر به فساد می دهی! یادمان نرفته از بی سوادی هسته ایت که در داخل کشور با عدم صحبت برای مردم از صنعت هسته ای فاجعه آفریدی، فکر نکن اگر به سکوت نسبت به بی عملان و فاسدان نفتی و هسته ای ادامه دهی راه به جایی می بری
    • IR ۱۷:۴۳ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۶
      0 0
      خدا شفات بده
  • IR ۱۰:۱۲ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۸
    0 0
    این یمنی ها هم خیلی شجاع هستند
  • شنای IR ۰۰:۵۰ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۹
    0 0
    ایران باید برای جنگ بعدی با اسراییل یک مدل موشک توسعه بده که کلا هکش به جا بمب خوشه ای پهبادهای محمات سر گردان رو سر اسرائل ازاد کنه یک مدل پهباد نیم متری سر گردان قبلا رونمایی کرده بودن سر جنگی موشک احتمال میتونه راحت ۳۰۰ تا از این پهباد ها رو تو خودش جا بده خوبیش اینجاس که بعد از حمله وقتی اسرائلی ها از پناه گاهشون میان بیرون با موج جدید پهباد رو برو میشن تازه تو این بهباد ها میشه پهباد شناسایی هم قرار داد

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس