کد خبر 1742603
تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۱:۲۹
بزرگ‌ترین خطای تحلیلی دونالد ترامپ درباره ایران چه بود؟

روزنامه گاردین امروز پنجشنبه گزارش داد رئیس‌جمهور آمریکا دونالد ترامپ تصمیم گرفته در حال حاضر به‌طور مستقیم در مذاکرات صلح برای پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین دخالت نکند.

به گزارش مشرق،- مقام‌های آمریکایی که اشاره‌ای به نام آنها نشده امروز به روزنامه گاردین گفته‌اند ترامپ اکنون ترجیح می‌دهد که رئیس‌جمهور روسیه ولادیمیر پوتین و همتای اوکراینی او ولودیمیر زلنسکی ابتدا دیداری دوجانبه برگزار کنند.

او این موضوع را به مشاورانش اعلام کرده است.

ترامپ روز چهارشنبه در گفت‌وگویی تلفنی با مجری رادیویی شبکه WABC «مارک لوین» گفته که منتظر نتایج دیدار پوتین و زلنسکی است.

این تصمیم نشان‌دهنده تغییر در دیدگاه قبلی ترامپ است. او سال گذشته در جریان مبارزات انتخاباتی ادعا کرده بود که می‌تواند این جنگ را در ۲۴ ساعت پایان دهد. اما اخیراً اذعان کرده که پایان دادن به این درگیری پیچیده‌تر از تصور او بوده است.

گاردین نوشته تصمیم ترامپ برای عدم دخالت مستقیم در مذاکرات صلح، نشان‌دهنده پیچیدگی‌های این بحران است.

در حالی که او امیدوار است دیدار دوجانبه پوتین و زلنسکی به پیشرفت منجر شود، موانعی مانند اختلاف بر سر تضمین‌های امنیتی و عدم تمایل پوتین به دیدار مستقیم همچنان باقی است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 1
  • غیر قابل انتشار: 2
  • IR ۰۱:۳۸ - ۱۴۰۴/۰۵/۳۱
    2 0
    یک عوضی بی مغز بیشتر نیست این پست فطرت رو حساب نکنید روی حرفهاش
  • علی IR ۰۵:۳۰ - ۱۴۰۴/۰۵/۳۱
    2 0
    هر کسی به دیدار این موجود بره سرش ممکنه کلاه نره ولی حداقل اینکه حتما ضرر میکنه ... قربونه ایران عزیز که در زمان این موجود لااقل ۲ بار علنی تا الان به آمریکا از راه دور حمله کرده ... جنگ رو این موجود و به دستور کنگره کلید زد ... داریم برات
  • IR ۱۱:۵۳ - ۱۴۰۴/۰۵/۳۱
    0 0
    ترامپ هیچوقت قابل اعتماد نبوده و قابل تغییر هست این احمق زلنسکی هم دلش را به این آمریکا واروپا دلش را خوش کرده بودکه بتواند از حق خودش دفاع کنند ولی کور خونده

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس