کد خبر 1742531
تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۰
هند یک موشک بالستیک آزمایش کرد

آزمایش یک موشک بالستیک قادر به حمل کلاهک هسته‌ای در هند با موفقیت انجام شد.

به گزارش مشرق، وزارت دفاع هند با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که یک موشک بالستیک میان برد دارای قابلیت حمل کلاهک هسته‌ای را با موفقیت انجام داده است.

به گزارش گاردین، در بیانیه وزارت دفاع هند آمده است که موشک «آگنی۵» در ایالت اودیشا واقع در در شرق هند پرتاب و مراحل عملیاتی و فنی با موفقیت انجام شدند.

در این بیانیه آمده است که این موشک در صورت عملیاتی شدن، قادر به حمل کلاهک هسته‌ای به هر نقطه از چین خواهد بود؛ آگنی-۵ یکی از موشک‌های بالستیک کوتاه‌برد و میان‌برد بومی هند است که با هدف تقویت موضع دفاعی این کشور در برابر پاکستان و همچنین چین تولید می‌شود.

هند و چین، ۲ کشور پرجمعیت جهان و رقبای سرسخت برای نفوذ در سراسر جنوب آسیا از سال ۲۰۲۰ پس از یک درگیری مرزی مرگ‌بار شاهد کاهش روابط هستند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۱۶:۰۵ - ۱۴۰۴/۰۵/۳۰
    0 0
    هند هم از ایران پیشرفته شده نمی گذارند کسی که توان کار دارد کار کند انسانهای ضعیف به دردنخرسرکار هستند این باعث بدبختی ایران شده
    • IR ۱۷:۲۳ - ۱۴۰۴/۰۵/۳۰
      0 0
      برد موشک‌های هند به راحتی به تهران میرسند
  • IR ۱۸:۰۱ - ۱۴۰۴/۰۵/۳۰
    0 0
    ایران باید پیشرفت کنه
  • IR ۱۱:۵۶ - ۱۴۰۴/۰۵/۳۱
    0 0
    هند در آینده جنگ های منطقه ای و جهانی، باید به گرسنگی و قحطی و مرگ و میر جمعیت میلیاردی ولنگار بی خاصیت و عشق فیلم و هیجان خود سلام کند.برای چین این اتفاق نمی افتد چون جمعیت شان از ۸سال تا۸۰سال، پرکار و دارای مهارت و مدیریت جدی هستند نه عاشق پیشه و احساسی و عیاش و خوشگذران.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس