کد خبر 1741273
تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۳
طرح جدید مجلس برای آغاز آموزش رسمی کودکان از پنج سالگی

طرحی در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در حال بررسی است که در آن کودکان از ۵ سالگی وارد پیش دبستانی می‌شوند.

به گزارش مشرق، کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی طرحی را مورد بررسی قرار داده است که در آن کودکان از ۵ سالگی پیش دبستانی را آغاز می‌کنند و به همین منوال یک سال زودتر وارد کلاس اول می‌شوند.

علیرضا منادی رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در خصوص این طرح گفت: طرحی در مجلس در حال بررسی است که آموزش رسمی از ۵ سالگی آغاز می‌شود و ۱۲ سال به طول می‌انجامد در این طرح کودکان یک سال زودتر وارد فضای آموزش و پرورش می‌شوند و در نتیجه یک سال هم زودتر وارد بازار کار خواهند شد.

وی با بیان اینکه ۵ سالگی بهترین سن آموزش‌های پیش دبستانی است گفت: همین امر هم کیفیت آموزش را بالا می‌برد.

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی افزود: این طرح در حال تصویب در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس است زیرا مراحل بررسی این طرح به صورت کامل طی شده و ان‌شاءالله به زودی این طرح در صحن علنی مجلس مورد بررسی نهایی و تصویب قرار خواهد گرفت.

منادی افزود: هدف از این طرح ارتقای کیفیت آموزش و پرورش و تعلیم و تربیت رسمی کشور است.

منبع: مهر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 1
  • غیر قابل انتشار: 1
  • IR ۱۰:۰۲ - ۱۴۰۴/۰۵/۲۶
    2 0
    تو مدرسه مگه ما چیزی یاد گرفتیم که یکسال زودتر هم باید برن؟؟؟
  • IR ۱۱:۱۹ - ۱۴۰۴/۰۵/۲۶
    0 0
    ایا کسانی که می خواهن اموزش رسمی از پنج سالگی باشد زره ای روان شناسی بلدن زره ای از شیوه امزش و پرورش اگاهی دارن نه عزیز دل اموزش رسمی همان بهتر که از پاین شش سالگی باشد زیرا شرایت این سن و میزان رشد ذهنی کودکبرای اموزش رسمی همین سن را نشان می دهد و لی اگر یک سال قبل از اموزش رسمی پیش دبستانی اصولی برای همه داشته باشیم یاد گیری گودک در اموزش رسمی سریع تر اتفاق خواهد افتاد لا اقل به مجلس بگین این کار را به اهلش بسپارن
  • IR ۱۲:۱۸ - ۱۴۰۴/۰۵/۲۶
    1 0
    کاسبی جدید

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس