ویدیوی جدید حزب‌الله لبنان در مخالفت با زمین گذاشتن سلاح مقاومت

حزب‌الله لبنان ویدئویی با عنوان «سلاحم مقدس‌تر از آن است که برچیده شود» منتشر کرد؛ اقدامی که نشان می‌دهد اکثر قابل توجهی از لبنانی‌ها با هرگونه اقدام برای خلع سلاح مقاومت مخالف هستند.

به گزارش مشرق، حزب‌الله لبنان ویدئویی با عنوان «سلاحم مقدس‌تر از آن است که خلع شود» منتشر کرد.

طبق گزارش خبرگزاری سما، این ویدئو در حالی منتشر می‌شود که یک نظرسنجی تازه در لبنان نشان داده است که حمایت از گزینه مقاومت همچنان در میان طیف‌های مختلف مذهبی و سیاسی کشور از جایگاه بالایی برخوردار است.

بر اساس این نظرسنجی که توسط «مدیریت آمار و افکارسنجی» وابسته به مرکز مشاوره برای مطالعات و مستندسازی انجام شده، ۵۸ درصد از شرکت‌کنندگان با خلع سلاح حزب‌الله بدون وجود یک راهبرد دفاعی روشن مخالفت کرده‌اند. داده‌ها نشان می‌دهد که نیمی از پاسخ‌دهندگان اهل سنت، حدود یک‌سوم مسیحیان و درصد بالاتری از جامعه دروزی با این اقدام مخالف هستند.

نتایج این مطالعه همچنین حاکی از آن است که ۷۲ درصد شرکت‌کنندگان معتقدند ارتش لبنان به تنهایی قادر به مقابله با هرگونه تجاوز رژیم صهیونیستی نیست و ۷۶ درصد بر این باورند که دیپلماسی به‌تنهایی نمی‌تواند چنین تجاوزی را بازدارندگی کند.

این نظرسنجی درحالی منتشر شده است که دولت لبنان به تازگی با تایید مصوبه‌ای از ارتش این کشور خواست تا پایان سال جاری میلادی طرحی را برای انحصار سلاح در دست دولت و خلع سلاح مقاومت اسلامی لبنان تدوین کند.

در همین حال، حزب‌الله لبنان تصمیم دولت این کشور به ریاست «نواف سلام» برای خلع سلاح مقاومت را اشتباهی بزرگ دانست.

شیخ «نعیم قاسم» دبیرکل حزب‌الله لبنان در سخنانی گفت: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد و این چیزی است که مسؤولان اسرائیلی به وضوح اعلام کرده‌اند. ما مقاوم می‌مانیم و با سربلندی از آن عبور خواهیم کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 9
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 2
  • IR ۱۱:۳۰ - ۱۴۰۴/۰۵/۲۲
    23 2
    ان‌شاءالله که حزب‌الله بتواند با مقاومت در برابر خواسته‌های غیرعقلانی و نامشروع دشمنان به‌ویژه دولت خودفروخته‌ی لبنان، سلاحش را حفظ کند. لبنانی‌هایی که بر خلع سلاح حزب‌الله اصرار دارند، بدونِ شک وطن‌فروش، رذل، بی‌غیرت و بیشرف هستند؛ چنین کسانی می‌خواهد لبنان را هم به سرنوشت امروزِ سوریه دچار کنند.
  • IR ۱۲:۱۶ - ۱۴۰۴/۰۵/۲۲
    3 11
    حزب‌الله در جنگ دوازده روزه برعلیه ایران هیچ حمایتی از ایران نکرد
    • حمید US ۱۳:۱۶ - ۱۴۰۴/۰۵/۲۲
      6 3
      مگه ایران در جنگ حزب الله با اسقاطیل حمایت کرد؟نشست ترور سید حسن وبسیاری از فرماندهان حزب الله رو تماشا کرد
    • NZ ۱۴:۱۴ - ۱۴۰۴/۰۵/۲۲
      4 0
      چون اين تصميم از داخل کشورمان بود به جهت يک پيام صريح به دشمن.
    • IR ۱۴:۳۰ - ۱۴۰۴/۰۵/۲۲
      5 0
      همه قوای جبهه باطل جمع شدن تا هر طور شده حزب‌الله را نابود کنن. حزب‌الله وضعیت چندان پایداری نداره؛ در چنین حالتی چطور می‌تونست از ایران حمایت کُنه؟! اگر هم حمایت می‌کرد، تحت فشار بیشتری قرار می‌گرفت؛ ضمن اینکه ایران از متحدانش خواسته بود دخالتی نکنن؛ چون خودش به تنهایی می‌تونه جنگ را مدیریت کُنه.
    • IR ۱۸:۴۵ - ۱۴۰۴/۰۵/۲۲
      1 0
      ۱۲:۱۶ از اربابان خودت کاتولیک تر شدی؟!!!!! بی بی تو خودش گفته چون حزب الله و سوریه نبود جرات کردیم به این وسعت به ایران حمله کنیم پس اول از اربابت اجازه بگیر بعد اظهار فضل بکن جیگر
    • IR ۰۰:۰۷ - ۱۴۰۴/۰۵/۲۳
      1 0
      باز موش های صهیونیست به در بسته خوردن به جیرجیرهای تفرقه‌افکنانه روی آوردن. حزب الله و ایران برادرند. نیازی به اعلام موضع ندارند. اینو همه دنیا میدونن.
  • IR ۱۴:۳۲ - ۱۴۰۴/۰۵/۲۲
    1 0
    عدد ۷۲ درصد که میگه مردم به ارتش تنها اعتقادی ندارند مهمه نه ۵۸ درصد که مربوط به راهبرد داشتنه.
  • IR ۱۷:۵۷ - ۱۴۰۴/۰۵/۲۲
    0 1
    خوبه این شعارها ‌ شعار بدید

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس