کد خبر 1740411
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۳:۳۳
هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص ساندویچ‌های سرد

سرپرست اداره امور مراکز نگهداری، توزیع و کترینگ‌های فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، نسبت به اطمینان از سلامت ساندویچ های سرد در فصل تابستان هشدار داد.

به گزارش مشرق به نقل از خانه ملت، محمدرضا نصیری، با اشاره به افزایش مصرف ساندویچ‌های سرد در فصل گرما و ایام سفر، بر رعایت دقیق استانداردهای بهداشتی و شرایط نگهداری این محصولات تأکید و تصریح کرد: ساندویچ‌های سرد شامل موادی مانند پنیر، گردو و خرما هستند و به دلیل نداشتن مرحله پخت یا گرم‌کردن نهایی، در گروه محصولات با ریسک میکروبی متوسط تا بالا قرار می‌گیرند. بنابراین، نگهداری آنها در دمای ۱ تا ۴ درجه سانتی‌گراد ضروری است. هرگونه نقص در زنجیره سرد (حفظ دمای سرد از تولید تا مصرف) یا بسته‌بندی نامناسب، می‌تواند باعث رشد میکروب‌ها، فساد سریع و حتی بروز مسمومیت غذایی شود.

وی افزود: بازرسان سازمان غذا و دارو به طور مستمر از خطوط تولید ساندویچ‌های سرد در کارخانه‌ها و کارگاه‌ها بازدید می‌کنند. کنترل کیفیت مواد اولیه، نظارت بر مراحل تولید و بسته‌بندی، و همچنین حفظ زنجیره سرد در حمل‌ونقل، از مهم‌ترین موارد ارزیابی هستند. درج کامل و دقیق اطلاعات محصول روی برچسب نیز به مصرف‌کنندگان کمک می‌کند تا انتخابی مطمئن داشته باشند.

نصیری به شهروندان توصیه کرد: هنگام خرید این محصولات، به سلامت بسته‌بندی، وجود شماره پروانه ساخت بهداشتی و نگهداری آن در یخچال فروشگاه توجه کنند. همچنین در صورت مشاهده هرگونه تخلف، موضوع را از طریق سامانه ۱۹۰ یا معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی محل زندگی خود گزارش دهند.

وی تأکید کرد: سلامت جامعه به مصرف غذای سالم وابسته است و سازمان غذا و دارو خود را موظف می‌داند از این سلامت محافظت کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۰۸:۱۶ - ۱۴۰۴/۰۵/۲۳
    0 0
    غذای خیلی گرم و نوشیدنی داغ درتابستان و غذای سرد و نوشیدنی سرد در زمستان اگر مرتب تکرار شود، اختلال جدی در کارکرد طبیعی بدن و مغز شخص ایجاد میکند.غذاهای سرد هم نباید مدت طولانی چندروز در تابستان در یخچال قراربگیرند بلکه باید فریز شوند و چندساعت قبل خوردن، خارج شوند.
  • ح IR ۰۹:۵۰ - ۱۴۰۴/۰۵/۲۳
    0 0
    آشغالترین غذها به بالاترین قیمت به علت عدم نظارت نهادهای مربوطه همه جا به خورد مردم داده می شه. ساندویچ ها، غذاهای آماده، خانگی و کترینگ و رستوران ها و کبابی ها، آب میوه با میوه کپک زده، لواشک با میوه گندیده و کرمو، آجیل با کپک سرطان زا، تخمه آفتابگردان کپک زده با 50 درصد وزنی نمک، کالباس با ضایعات گوشت، کباب با آشغال گوشت و ... الی آخر. میلیون ها تن از این مواد در کشور وجود دارد و روزانه یک جمعیت ملیونی از این آشغال ها می خوردند و پول زیادی هم بابتش می دهند. قیمت تخمه آفتاب گردان کپک زده فله ای 260 تا 300 هزار تومان شده که اگر وزن پوست و نمک آن را کم کنید با قیمت بادام قابل مقایسه است و از اعلاترین برنج ایرانی و آناناس هم گران تر است در بازار به وفور وجود دارد و هیچ نهاد بهداشتی بر آن نظارت نمی کند.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس