کد خبر 1738750
تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۵

به گزارش مشرق، علی مهدیان فعال رسانه در تلگرام نوشت:

علی لاریجانی دبیر شعام شد. برخی می‌گویند ما که تازه با این مسوولین مواجه نشده ایم، اینها را دهه ها است میشناسیم. روابط و مواضع و تدبیرها و خطاها و ترک فعلهایشان را، چگونه انتظار دارید به اینها اعتماد کنیم؟

برای پاسخ چند نکته مهم را باید دقت کرد:

اولا رفقا! باید قبول کنیم بسیاری از ما اشتباه کردیم. ما بسیاری از مسوولین کشور و آدمهای مختلف را از پشت پرده دوقطبی ها، سفید و سیاه دیدیم و قضاوت کردیم، این روش غلط بود. روش حاج قاسم ره که صراحت گفتمانی داشت اما داراییهای همه را نیز میدید، درست بود. دو قطبی ها از دهه هفتاد به بعد باعث شد عملا به احدی در جامعه ایمانی و اسلامی خود اعتماد نکنیم و همه را بازوی دشمن بیانگاریم. برخی حتی فرماندهان شهید را متهم میکردند. به زمینه اجتماعی شکل گیری و پذیرش این تهمتها در بین برخی از ما باید فکر کنیم.

ما اهمیت نظام انقلابی را ندیدیم. برخی میگفتند اصلا چیزی به نام نظام انقلابی نداریم هر چه هست آدمها هستند، حال آنکه نظام آن هندسه کلی بود که بر پایه آن تصمیم میگیریم و پیش میرویم. این هندسه مهمتر از افراد است. تصمیماتی که از این چارچوب بیرون میآید مجموع یک عقلانیت انباشته در کشور در هر زمان است. ولو لزوما درست هم نباشد و بتوان آن را نقد هم کرد، اما حجیت الهی دارد و لذا برای یک جامعه راهگشا است.

ما توجه نکردیم که هو کردن و هتاکی منتخبین مردم که قرار گرفته در مناصب قانونی کشور اسلامی هستند بیراهه است. مسوولین ولو خطا کار را تا جای ممکن با همدلی و احترام همراهی نکردیم. همیشه به انتخاب مردم معترض بودیم و با احترامی مناسب انتخاب ایران با آنها مواجه نشدیم. مردمسالاری یعنی اسلام روی زمین یعنی توحید روی زمین، مردمسالاری دینی تنها راه سعادت کشور در این دوران است.

اساسا ما به مردم نگاه نکردیم. همیشه مشغول یک عده تریبون دار و جناح باز بودیم. دقت نکردیم ما بنا است پیشقراولان یک جامعه انقلابی باشیم نه روکم‌کنها و جگرخنک‌کنها، نه یک حزب و گروه قدرت طلب. دردهای عموم مردم، فهم عمومیشان از مسائل برایمان اولویت نداشت.

ما خیلی اوقات مشغول فضایی انتزاعی و دور از اقامه و اجرا بودیم. ناظر به عمل و اقامه بودن را با "عملگرایی" بی جهت غربی خلط کردیم. این باعث میشد بسیاری از دشواریها و مساله های کشور را که مسوولین با آنها درگیرند، درک نکنیم و به همه چیز تخیلی و فانتزی مواجه شویم و لذا هیچگاه گره باز نکنیم.

علی لاریجانی همان علی لاریجانی است. لاریجانی صدا و سیمای دهه هفتاد، لاریجانی دبیر شعام ابتدای دوران احمدی نژاد، لاریجانی با صدای نه چندان رسا در فتنه ۸۸، لاریجانی معترض نسبت به تصمیم شورای نگهبان، لاریجانی معتمد رهبری در گفتگوهای راهبردی ایران با چین و برخی کشورهای منطقه، لاریجانی مصاحبه های خوب ایام جنگ دوازده روزه. لاریجانی همین است با همه قوت و ضعفها. دیگران نیز همینند. باید یاد بگیریم کشور را با هم بسازیم. نقد افکار و کنشها بد نیست اما ترویج بی اعتمادی، ترویج دو قطبی، ترویج بد دلی، فقط باعث میشود امید را از بین ببریم، ترس در کشور ترویج کنیم و خلاصه پازل دشمن را پر کنیم.

*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 12
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • IR ۱۲:۱۹ - ۱۴۰۴/۰۵/۱۵
    6 0
    اینارو برای حمایت از تصویب کننده برجام(در 5 دقیقه) گفتی
  • ارسلان IR ۱۲:۲۰ - ۱۴۰۴/۰۵/۱۵
    6 0
    بیشتر دنبال تطهیر است. اما لاریجانی اصلا قابل اعتماد نیست.
  • IR ۱۲:۵۹ - ۱۴۰۴/۰۵/۱۵
    4 0
    اقای لاریجانی پرونده درخشانی در مورد تصویب 20 دقیقه ای برجام و مکانیسم ماشه دارد واقعا لیاقت این پست را دارد.
  • IR ۱۳:۰۲ - ۱۴۰۴/۰۵/۱۵
    5 0
    منظورت از ما دوستان شریفتان هستند ؟ ملاک ما جماعت براساس سخن امام عزیزمان حال افراد است متاسفانه حال امثال لاریجانی به روز است یعنی تلون بیش از میزان لازم است
  • IR ۱۳:۳۲ - ۱۴۰۴/۰۵/۱۵
    3 1
    احمدی نژاد هم همین بود با همه خوب و بدها حتی رهبری بهش اعتماد کرد و عضو مجمع تشخیص شد درباره اون نظری ندارید ؟
  • IR ۱۴:۰۳ - ۱۴۰۴/۰۵/۱۵
    2 0
    نوشته اید ما به انتخاب مردم احترام نگذاشتیم!
  • IR ۱۵:۰۰ - ۱۴۰۴/۰۵/۱۵
    4 0
    با این وصف با انتخاب لاریجانی دیگر نیازی به تصویب بیست وقبقه ای برجام نداریم و تصویب در لحظه ای از زمان انجام می شود بقول برجامیان In a split second در یگ چشم بهم زدن
  • IR ۱۶:۳۱ - ۱۴۰۴/۰۵/۱۵
    4 0
    چرا برای ریاست جمهوری رد صلاحیت شدند یاد دیالوگ مرحوم خسرو شکیبایی تو فیلم سینمایی دلشکسته :خودشون خودشون رو میگیرن،خودشون ریش گرو می زارن خودشون رو میارن
  • نصر IR ۱۷:۵۴ - ۱۴۰۴/۰۵/۱۵
    4 0
    پست حساسیه و مردم حق دارند حساس باشند .
    • IR ۲۰:۲۶ - ۱۴۰۴/۰۵/۱۵
      2 0
      مردم نباید حساس باشند بلکه باید به شدت نگران باشند
  • صدف IR ۱۲:۵۷ - ۱۴۰۴/۰۵/۱۶
    2 0
    لاریجانی خوب میتونه نقش بازی کنه
  • محمد IR ۰۰:۲۷ - ۱۴۰۴/۰۵/۱۷
    1 0
    با انتخاب لاریجانی امنیت ملی افتاد دست زد امنیتها از این به بعد اسرائیل می زند بدون ترس از جواب

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس