کد خبر 1738697
تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۰
ایران خودرو ۵ روز تعطیل شد

شرکت ایران خودرو از روز سه شنبه ۲۱ مرداد تا پایان روز شنبه ۲۵ مرداد را تعطیل کرد.

به گزارش مشرق، شرکت ایران خودرو طی اطلاعیه ای اعلام کرد با توجه به تصمیمات اتخاذ شده در خصوص اجرای برنامه های نگهداری و تعمیرات ماشین آلات و تجهیزات شرکت در مردادماه به منظور حفظ تداوم فرایندهای تولیدی و همچنین به دلیل ناترازی انرژی و لزوم صرفه جویی در این حوزه از روز سه شنبه ۲۱ مرداد تا پایان روز شنبه ۲۵ مرداد تعطیل اعلام می شود.

خودرو ,

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 5
  • در انتظار بررسی: 1
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۱۱:۴۵ - ۱۴۰۴/۰۵/۱۵
    3 0
    انشالله همین رویه حسنه رو در سایپا هم ادامه بدید و نه تنها 5 روز بلکه جفتتون کلا تعطیل کنید
  • IR ۱۳:۱۲ - ۱۴۰۴/۰۵/۱۵
    2 1
    ایرانخودرو سایپا سی سال تعطیل هستند
  • IR ۱۴:۵۴ - ۱۴۰۴/۰۵/۱۵
    2 0
    انشالله به فضل پروردگار همیشه تعطیل بشه و مردم راحت بشن
  • IR ۰۳:۲۳ - ۱۴۰۴/۰۵/۱۶
    0 0
    بابا این طوری هم نیست که وجودشون بد باشه. دولت باید مجوز تولید خودرو به داخلی ها بده و یا اینکه این دو تا خودرو ساز رو به معنای واقعی خصوصی سازی کنه. و الا واردات صرفا و صرفا بیکاری و بدبختی و بی درآمدی برای ایران به همراه داره. و مهمتر اینکه تولید مقدماتی هر قطعه ای راه رو برای پیشرفت کشور در همون حوزه باز می کنه، در حالی که واردات و صرفا استفاده از تکنولوژی و عدم پیشرفت اون تکنولوژی، جز ضرر اقتصادی و بدبختی هیچ خاصیتی برای کشورمون نداره!
    • NL ۱۰:۱۰ - ۱۴۰۴/۰۵/۱۶
      1 2
      اینهایی که گفتی متخصص میخواد. از کحا باید بیاد؟ کدوم متخصصی حاضره تو ایران کار کنه با وجود عشق به مذاکره با تروریستهایی که شبونه متخصصو زنو بچشو میکشند و چهلمشون نشده باز میرن مذاکره؟ خخخخخ

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس