به گزارش مشرق،یکی از کاربران توئیتری در مطلبی با عنوان تضادهای منطقه ای، جمهوری آذربایجان، بازیگری جدی تر در خاورمیانه نوشت:

تضادهای منطقه ای، جمهوری آذربایجان، بازیگری جدی تر در خاورمیانه

جمهوری آذربایجان دامنه ارتباطات منطقه ای را از قفقاز فراتر برده و با توسعه روابط با حکومت جدید سوریه و تعمیق روابط با اسرائیل و کشورهای عربی خلیج فارس دامنه نفوذ منطقه ای را به خاورمیانه گسترش داده است. که نمود آن تامین بخشی از گاز مورد نیاز سوریه توسط این کشور است.

از سویی با شدت یافتن درگیریهای اسرائیل با جمهوری اسلامی ایران، اسرائیلیها نقش این کشور را به عنوان همسایه ایران مهمتر از پیش میبینند و در پی تعمیق روابط با ان هستند. اما در این بین حلقه وصل جمهوری آذربایجان به منطقه، ترکیه است که چه در توسعه روابط سیاسی و چه در انتقال انرژی این کشور نقش حیاتی ایفا میکند.

با افزایش نقش هند در تامین نیازمندیهای دفاعی ارمنستان، دامنه تعاملات دفاعی و سیاسی ج.آذربایجان با پاکستان دیگر همسایه ایران نیز، گسترده تر از پیش شده است و افزایش هم خواهد یافت. مشکلات اخیر با روسیه فرصتها و تهدیدهایی برای این کشور در بالانس روابط با غرب و روسیه ایجاد خواهد کرد. به تعبیری جمهوری آذربایجان از تضادهای سیاسی منطقه ای در پی گشودن مجراهایی برای تامین منافع خود است.

تضادهای منطقه‌ای، جمهوری آذربایجان، بازیگری جدی‌تر در خاورمیانه

*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 9
  • در انتظار بررسی: 4
  • غیر قابل انتشار: 6
  • BE ۰۹:۳۲ - ۱۴۰۴/۰۵/۱۳
    10 13
    جمهوری آران یک حکومت جعلی انگلیسی‌ صهیونیستی است ، جمهوری ترکیه هم همینطور، خوب بقیه داستان روش است !
    • IR ۱۳:۳۰ - ۱۴۰۴/۰۵/۱۳
      6 2
      همون واژه جمهوری مشخص میکنه جعلی هست یا واقعی😁😁😁
    • US ۱۵:۱۹ - ۱۴۰۴/۰۵/۱۳
      4 6
      استان باکوی ایران
  • IR ۱۱:۵۷ - ۱۴۰۴/۰۵/۱۳
    8 9
    پان ترک احمق تروریست
  • IR ۱۲:۰۳ - ۱۴۰۴/۰۵/۱۳
    2 5
    نهایت مکر اینگونه افراد شراکت در جرم افرادی چون جولانی و آمریکا و صهیونیستهاست و پاسخگوئی آخرتی آن هم به عهده خودشان و حامیانشان است !!!تاریخ مصرف آنها در این دنیا خیلی زودتر از آنچه فکر کنید به پایان میرسد !!شاید عاقبت علیف را بتوان حدس زد! اگر در طول عمر خود افرادی چون محمد رضا پهلوی ، انور سادات ، صدام حسین ، معمر قذافی ، حسنی مبارک، محمد مرسی و امثالهم که به واسطه نزدیک شدن به تفکرات لیبرالی و آمریکا خودشان را به فنا دادند ندیده بودم می گفتم سرنوشتش چیز دیگری است ، مصداق بارز خسر الدینا و الآخره هستند ! نه خوش نامی در دنیا دارند و نه عاقبت به خیری در آخرت !
    • US ۱۵:۲۱ - ۱۴۰۴/۰۵/۱۳
      5 6
      کشورک قلابی باکو به پایگاه صهیون هاتبدیل شده.
  • IR ۱۳:۳۶ - ۱۴۰۴/۰۵/۱۳
    4 7
    احمق بایجان دوزاری
    • US ۱۶:۲۰ - ۱۴۰۴/۰۵/۱۳
      4 7
      آذربادمجان ساختگی
  • TH ۱۹:۰۷ - ۱۴۰۴/۰۵/۱۳
    0 5
    آخر سر این الهام خانوم مثل صدام سرشو از دست میده

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس