اژه ای- نمایه

رئیس قوه قضاییه در پیامی ضمن تسلیت شهادت تعدادی از هموطنان در حمله تروریستی به دادگستری زاهدان، بر شناسایی و مجازات عناصر صحنه‌گردان و پشت‌پرده این حمله تروریستی تاکید کرد.

به گزارش مشرق از مرکز رسانه قوه قضاییه، در پیام حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای آمده است: حمله تروریستی صبح روز شنبه به دادگستری زاهدان که به شهادت و زخمی شدن جمعی از مردم عزیزمان و عوامل انتظامی و حفاظتی مجموعه دادگستری منجر شد، حقیقتاً موجب تألم و تأسف بود.

رئیس قوه قضاییه اظهار کرد: بدون تردید، این قبیل اقدامات ایذایی و سبعانه که به مباشرت و عاملیت عناصر گروهکی و مفلس تجزیه‌طلب صورت می‌گیرد، استمرار پروژه شکست‌خورده و مذبوحانه آمریکایی - صهیونی برای ایجاد ناآرامی در ایران اسلامی است.

محسنی اژه ای افزود: اینجانب ضمن تسلیت شهادت تعدادی از هموطنان عزیزمان در این حادثه تروریستی و طلب شفای عاجل برای مجروحان، خطاب به همه دستگاه‌های ذیصلاح امنیتی و نظامی تاکید دارم که عوامل و عناصر صحنه‌گردان و پشت‌پرده حمله تروریستی زاهدان را شناسایی کرده و آنها را به دستگاه قضا بسپارند تا وفق موازین قانونی، برخوردی عبرت‌آموز و قاطعانه با این اشرار و فاسقین صورت گیرد.

صبح امروز شنبه چهارم مرداد، یک گروه مسلح قصد ورود به ساختمان دادگستری زاهدان را داشت که با هوشیاری عوامل انتظامی و حفاظت، از ورود این افراد به ساختمان جلوگیری شد و پس از آن عوامل تروریست با به‌کارگیری سلاح و پرتاب کردن نارنجک جنگی درگیری مسلحانه را آغاز کردند.

ابن حادثه منجر به شهادت و مجروح شدن تعدادی از شهروندان شد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 5
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 2
  • مهدی MX ۲۲:۱۲ - ۱۴۰۴/۰۵/۰۴
    1 0
    فعلا به پرونده کسانیکه به اسرائیل کمک کردن در حمله به ایران رسیدگی کن حالا زاهدان پیش کش جناب ترک فعل کن.
  • مهدی MX ۲۲:۱۲ - ۱۴۰۴/۰۵/۰۴
    1 0
    فعلا به پرونده کسانیکه به اسرائیل کمک کردن در حمله به ایران رسیدگی کن حالا زاهدان پیش کش جناب ترک فعل کن.
  • سهیل IR ۰۰:۴۱ - ۱۴۰۴/۰۵/۰۵
    0 0
    کارنامه شما پر است از تاخیرهای عجیب و غریب در رسیدگی به تخلفات و جرائم، لطفا وعده سرخرمن ندهید، تکلیف فتنه گران ۱۴۰۱ را هنوز روشن نکرده اید، خائنین در این جنگ هم قطعا با دست فرمان شما احساس امنیت می کنند
  • IR ۱۳:۱۱ - ۱۴۰۴/۰۵/۰۵
    0 1
    کاندیدای ریاست جمهوری سابق این حرف هارو زده:مبلغ ۲/۳ میلیارد دلار برای چای دبش ارز می‌دهند و وزیر اقتصاد مربوطه می‌گوید مردم نگران نباشند، ریال معادل!؟
  • IR ۱۲:۳۹ - ۱۴۰۴/۰۵/۰۶
    0 0
    کاندیدای ریاست جمهوری سابق این حرف هارو زده:مبلغ ۲/۳ میلیارد دلار برای چای دبش ارز می‌دهند و وزیر اقتصاد مربوطه می‌گوید مردم نگران نباشند، پرداخت شده ریال معادلش!؟

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس