رئیس کل دادگستری استان سیستان و بلوچستان: شمار شهدا به ۶ نفر افزایش یافت/ یک نوزاد کمتر از یک سال در بین شهدا

در پی حمله تروریستی عناصر مسلح ناشناس به ساختمان دادگستری زاهدان تاکنون ۶ نفر شهید شده‌اند که در بین شهدا یک نوزاد کمتر از یک سال دیده می‌شود.

به گزارش مشرق به نقل از مرکز رسانه قوه قضاییه، حجت الاسلام والمسلمین موحدی راد گفت: صبح امروز یک گروه مسلح قصد ورود به ساختمان دادگستری زاهدان را داشت که با هوشیاری عوامل انتظامی و حفاظت از ورود این افراد به ساختمان جلوگیری شد و پس از آن عوامل تروریست با به کارگیری سلاح و پرتاب کردن نارنجک جنگی درگیری مسلحانه را آغاز کردند.

رئیس کل دادگستری استان سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه با درگیری صورت گرفته درگیری به خارج از ساختمان دادگستری ادامه پیدا کرد که متاسفانه در تیراندازی عوامل تروریست به سمت مردم یک نوزاد کمتر از یک سال به شهادت رسید و مادر وی مجروح شد، گفت: بیشتر شهدا و مجروحان این حمله تروریستی از مردم عادی هستند.

حجت الاسلام والمسلمین موحدی راد در مورد دیگر شهدای این حمله تروریستی گفت: در میان شهدا یک خانم حدودا ۶۰ ساله بلوچ که هنوز هویت وی شناسایی نشده است دیده می‌شود.

وی در ادامه با اشاره به اینکه عناصر این عملیات تروریستی جلیقه انفجاری و نارنجک جنگی همراه داشته‌اند، گفت: با اعلام قرارگاه قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی سه نفر از تروریست‌ها به درک واصل شده‌اند.

بنابر این گزارش؛ در این حمله تروریستی ۳ نفر از سربازان و عوامل انتظامی حفاظت دادگستری هم به شهادت رسیده‌اند.

رئیس کل دادگستری استان سیستان و بلوچستان در ادامه با اشاره به آمار مجروحان این حادثه تروریستی ادامه داد: در این اتفاق تروریستی متاسفانه ۲۲ نفر که بیشتر آنها از مردم عادی بوده‌اند مجروح شدند که تعدادی از آنها به صورت سرپایی مداوا و مرخص شده‌اند و ۳ نفر از این ۲۲ نفر در پی استرس و اضطراب ناشی از وقایع به وقوع پیوسته به کادر درمانی مراجعه کرده‌اند که آنها هم به صورت سرپایی درمان شدند.

این مقام قضایی در پایان گفت: در حال حاضر شرایط در شهر زاهدان عادی و آرام است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • TR ۱۴:۰۸ - ۱۴۰۴/۰۵/۰۴
    1 6
    یعنی حتی یک بچه هم کشته نشده ؟؟؟!!!!
  • مهدی MX ۲۰:۰۴ - ۱۴۰۴/۰۵/۰۴
    1 1
    خواب دولت و فعال شدن اسرائیل در سیستان و بلوچستان.
  • جواد IR ۲۰:۴۰ - ۱۴۰۴/۰۵/۰۴
    1 3
    اون منطقه مملو از اتباععععععععع است. همه ی اونها که میگن ایرانی بدون شناسنامه هستن اتباعن البته کلا قدم به قدم کشور پراز افغانه همشون هم تقریبا وهابین وزادوولدی نجومی دارن تغییر بافت جمعیتی حتمیس روزی سی تا چهل میلیون لیتر بنزین اتباع مصرف میکنند میلیونها خونه اتباع آب برق گاز وووووووو مجانی میگیرن نسبت به قیمت جهانی چهل درصد نون کشور را اتباععععععععع مصرف میکنند علت ناترازی ها اتباعن آتشفشان تولید تورمن کرایه خونه بخاطر اتباع ده برابر شده است اتباععععععععع سربازان اسب تروا ی یهودن اتباععععععععع یعنی سقیفه نشین کردن ایران اتباععععععععع یعنی خلق ابر تورم اجازه ندیم ایران فلسطین دوم بشه توسط پیجر زادوولد اتباععععععععع عمدتا وهابی.اگه یارانه ها به کدملی داده نشه جمعیت اتباععععععععع از ایرانی ها بیشتر خواهد شد
    • ناشناس IR ۰۰:۲۳ - ۱۴۰۴/۰۵/۰۵
      0 1
      اول چشمای کورت رو باز کن ببین کی حمله کرده بعد

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس