کد خبر 1735651
تاریخ انتشار: ۳ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۲
توله خرس شاهوار شاهرود در برخورد با خودرو تلف شد

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست ضمن هشدار نسبت به تردد در مناطق حیات‌وحش‌خیز استان، گفت: توله خرس شاهوار شاهرود در برخورد با خودرو تلف شد

به گزارش مشرق، سعید یوسف‌پور از تلف شدن یک قلاده توله خرس قهوه‌ای نر در محور شاهرود به تاش، حوالی پیچ فرح‌زاد بر اثر برخورد با خودروی عبوری خبر داد.

وی با ابراز تأسف از وقوع این حادثه گفت: این منطقه یکی از مسیرهای تردد گونه‌های حیات‌وحش از جمله خرس قهوه‌ای است که بارها در خصوص ضرورت رعایت سرعت مطمئنه و افزایش هوشیاری رانندگان هشدار داده شده است.

یوسف‌پور با اشاره به اقدامات انجام‌شده افزود: اداره‌کل حفاظت محیط‌زیست استان با همکاری سایر دستگاه‌های مسئول، نسبت به نصب تابلوهای هشدار، شناسایی نقاط پرخطر و پیگیری احداث گذرگاه‌های ایمن برای عبور حیات‌وحش اقدام کرده، اما کاهش خطرات در این مسیر، نیازمند همکاری جدی همه دستگاه‌ها و رانندگان است.

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست استان سمنان همچنین بر لزوم فرهنگ‌سازی عمومی در خصوص هم‌زیستی با حیات‌وحش تأکید کرد و خواستار توجه جدی‌تر به ایمنی زیست‌محیطی در محورهای کوهستانی و جنگلی شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 1
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۱۹:۱۱ - ۱۴۰۴/۰۵/۰۳
    0 1
    یا تاکسیدرمی اش کنید برای موزه یا پوستش را به مزایده بگذارید.
  • IR ۱۹:۴۵ - ۱۴۰۴/۰۵/۰۳
    3 0
    هریک عدد ازاین حیوانات نادر و جذاب سرزمینی ایران که بخاطر سهل انگاری ها و نادان مدیریتی ها و شل کاری ها، تلف و تباه میشود>>>>بمعنی و مساوی دهها میلیون دلار خسارت است به صنعت گردشگری ایران زیبای آینده. خوب است بدانیم:خرس پاندا آنقدر برای حاکمیت و دولت چین، ارج و بها دارد که هرگز آنرا به هیچ باغ وحش کشوری نمیفروشد بلکه فقط برای یکی دوسال قرض میدهد !!! یادبگیریم ارزش و قیمت حیات وحش را.
  • IR ۲۱:۲۱ - ۱۴۰۴/۰۵/۰۳
    2 1
    خدا لعنت کنه اونکه زد و دررفت
  • IR ۱۰:۳۱ - ۱۴۰۴/۰۵/۰۴
    0 0
    خیر نبینه کسی که زد این حیوان ارزشمند حیات وحش کشور رو از زندگی ساقط کرد.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس