پزشکیان

رییس جمهور مسعود پزشکیان با حضور در ویژه‌برنامه ملی «تا ابد، ایران» بیان کرد که رژیم صهیونیستی می‌خواهد ایران به زانو دربیاید و در مقابلشان کرنش کند؛ اما ملت ما هیچگاه سر خم نخواهد کرد.

به گزارش مشرق، «مسعود پزشکیان" روز سه شنبه ۳۱ تیرماه طی سخنانی در آئین پاسداشت یاد شهیدان فرهنگ، هنر و رسانه در دفاع مقدس ۱۲ روزه مقابل رژیم صهیونیستی و آمریکا که در تالار وحدت تهران برگزار شد، تاکید کرد: رژیم صهیونیستی و آمریکا با ادعای ساخت بمب اتم در ایران که دروغی بیش نیست، به بیمارستان ها و منازل مسکونی ما حمله کردند و زنان و کودکان و مردم بی دفاع و غیر نظامی را هدف قرار دادند.

پزشکیان با تاکید بر اینکه دشمنان نمی خواهند ایران، قوی و مستقل باشد، اظهار داشت: ملت ایران در مقابل زور و تجاوز سرخم نخواهد کرد همانگونه که نکرد و ما قدردان این مردم وفادار و فداکار هستیم. ما گاها با مردم رفتار ناشایستی داشتیم و مردم از ما ناراحت بودند اما در جنگ ۱۲ روزه و تجاوز اخیر رژیم صهیونیستی و آمریکا به خاک ایران، همه اختلافات و ناراحتی های خود را کنار گذاشته و برای دفاع از وطن به میدان آمدند.

رئیس جمهور تاکید کرد: ما خدمتگزار مردم هستیم و تا جان در بدن داریم و نفس می کشیم این راه را ادامه خواهیم داد و قدردان مردمی هستیم که برغم همه دلخوری ها آمدند و ایران را تنها نگذاشتند.

پزشکیان با انتقاد شدید از استانداردهای دوگانه بین‌المللی در زمینه حقوق بشر،گفت: امروز اگر به وضعیت کودکان غزه نگاه کنیم، می‌بینیم که در مقابل چشم جهانیان از گرسنگی جان می‌دهند. درحالی که سازمان‌های مدافع حقوق کودکان و زنان ظاهراً وجود دارند، اما در عمل هیچ کاری نمی‌کنند.

رئیس جمهور با اشاره به انتشار تصاویر دردناک و دلخراش از جنایات رژیم کودک کش صهیونیست در غزه، گفت: به راستی نمی توان افرادی که چنین جنایات شرم آوری را انجام می دهند را انسان نامید. با این حال، برخی که ادعای ایرانی‌بودن دارند و در آن‌سوی آب هستند، سخنانی بر زبان می‌آورند که باور آن دشوار است. انسان چگونه می‌تواند تا این حد از انسانیت تهی شود؟

پزشکیان افزود: رژیم غاصب صهیونیستی امروز به کشورهای منطقه تجاوز می‌کند، ترور می‌کند و بی‌هیچ محدودیتی قوانین بین‌المللی را زیر پا می‌گذارد. سیاستمداران اروپایی که این فجایع و جنایات را می‌بینند، چگونه آن را توجیه می‌کنند و باز هم از دموکراسی و حقوق بشر دم می‌زنند؟ آیا می‌توان این ادعاها را باور کرد؟.

رئیس جمهور افزود: امام حسین(ع) در کربلا به دشمنان خود فرمودند که اگر دین ندارید، لااقل آزاده باشید. در دنیای امروز، آب و غذا را به مردم غزه بسته‌اند و در عین حال از حقوق بشر سخن می‌گویند. کدام پیامبر یا دین الهی چنین فجایعی را مجاز شمرده است؟

پزشکیان با بیان اینکه این شکل از جنگ بی‌شرمی و نامردی است، تصریح کرد: ما به دنبال شعارهای پوچ نیستیم. آنها نمی‌خواهند کشوری در منطقه روی پای خود بایستد و در مقابل سلطه مقاومت کند می‌خواهند ما را به زانو درآورند، اما ملت ایران چنین اجازه‌ای نخواهد داد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 16
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 13
  • IR ۱۴:۴۲ - ۱۴۰۴/۰۴/۳۱
    9 2
    ولی کاش ادعای ساخت بمب اتم راست بود
  • IR ۱۴:۵۵ - ۱۴۰۴/۰۴/۳۱
    3 1
    بهانه برای فشار
  • NL ۱۵:۱۴ - ۱۴۰۴/۰۴/۳۱
    12 1
    پزشکیان باید برکنار شود هیچی از سیاست نمیدونه
  • DE ۱۵:۲۸ - ۱۴۰۴/۰۴/۳۱
    3 3
    درحالیکه زیر ذره بین کشورها هستید بازهم دروغ می گوئید و انکار میکنید ..
  • جیم IR ۱۵:۴۷ - ۱۴۰۴/۰۴/۳۱
    11 1
    خدا از باعث و بانیان نگذرد این پزشکیان .....را رییس جمهور ایران اسلامی کردند .
    • IR ۱۴:۲۳ - ۱۴۰۴/۰۵/۰۱
      1 2
      درود بر پزشکیان رییس جمهور صادق و مردمی من که به ایشون رای دادم دور بعد هم حتما با افتخار رای میدم
  • GB ۱۷:۲۷ - ۱۴۰۴/۰۴/۳۱
    7 3
    دکتر جون خوشبختانه تصمیم ساختن یا نساختن بمب اتمی دست شماها نیست، انشالله سپاه تا الان دست به کار شده است
  • حسین IR ۱۹:۵۲ - ۱۴۰۴/۰۴/۳۱
    6 2
    امید وارم سپاه پاسداران برای حفظ ایران عزیز ساخت زراد خانه اتمی رو در دستور کار قرار داده باشه،از دولتی ها که بخاری بلند نمیشه.
  • TR ۲۰:۱۶ - ۱۴۰۴/۰۴/۳۱
    5 1
    دروغگو دشمن خداست !! به فکر آخرتم باش حاجی !!
    • IR ۰۳:۳۲ - ۱۴۰۴/۰۵/۰۱
      0 2
      بمب اتم اگر در جهنم باشد آمار خواهیم ساخت
  • IR ۲۰:۴۸ - ۱۴۰۴/۰۴/۳۱
    4 1
    اگر پدافند قوی و ایمنی سایبری نداشته باشیم . و نفوذی ها تا پشت درب خانه مسئولان باشند .بازهم می زند .بمب هسته ای بهانه است . در حملات گذشته برخی نقاط ضهف آشکار شد.
  • حمید IR ۲۱:۰۲ - ۱۴۰۴/۰۴/۳۱
    6 1
    تورو به هر کی میپرستی استفا بده برو تا مملکت و به باد ندادی
  • IR ۲۲:۳۰ - ۱۴۰۴/۰۴/۳۱
    1 2
    کاش بمب می ساختید
  • IR ۱۲:۵۱ - ۱۴۰۴/۰۵/۰۱
    3 0
    سخنی پوپولیستی
  • IR ۱۸:۰۳ - ۱۴۰۴/۰۵/۰۱
    2 1
    باز هم سفیدشویی کدخدا '' '' رژم صهیونیستی می خواهدایران را بزانو در بیارد ؟!!! '' '' ترامپ علنا تهدید می کنه ... آخه ددم می مونه چی بگه . بگذریم .
  • م IR ۱۳:۲۳ - ۱۴۰۴/۰۵/۰۲
    0 2
    بمب اتم نداریم دست به آچار هستیم پدر صورت لزوم تو نیم ساعت می سازیم

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس