کد خبر 1734380
تاریخ انتشار: ۲۹ تیر ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۴
انتشار تصاویر متهمان متواری قتل عمدی در دماوند با دستور دادستان

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان دماوند از مردم، برای شناسایی متهمان متواری یک پرونده قتل عمد در این شهرستان درخواست همکاری کرد.

به گزارش مشرق، محمد زارع، دادستان دادسرای عمومی و انقلاب دماوند روز یکشنبه گفت: مطابق با بندهای الف و ت ماده ۳۰۲ قانون آئین دادرسی کیفری و با نظر و دستور بازپرس شعبه دوم بازپرسی این دادسرا، تصاویر متهمان یک فقره قتل عمدی در این شهرستان برای انتشار در روزنامه‌ها، رسانه‌ها، فضای مجازی و جراید کثیرالانتشار برای شناسایی توسط مردم شریف منتشر می‌شود.

وی گفت: متهمان قتل عمدی در پرونده شعبه دوم بازپرسی این دادسرا به هویت‌های معلوم هستند که با توجه به متواری بودن آنان، تصاویر نامبردگان به جهت جلوگیری از اطاله دادرسی و تضییع حقوق شکات و بهره‌مندی از همکاری مردم شریف منتشر می‌شود.

زارع از مردم خواست تا در صورت شناسایی متهمان و یا اطلاع از محل اختفای آنان، مراتب را به مراجع انتظامی و یا قضائی اطلاع دهند.

انتشار تصاویر متهمان متواری قتل عمدی در دماوند

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 4
  • غیر قابل انتشار: 6
  • IR ۱۵:۰۲ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۹
    11 30
    تا نگید سر چی بوده مردم همکاری نمی‌کنند
    • IR ۱۵:۲۸ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۹
      25 5
      ببند بابا،سایبری اسرائیلی رو چه به این غلطا که خودتو جا مردم ایرانی میزاری؟برو دنبال سوراخ موش تو تل آویو بگرد،تو رو چه به این غلطا صهیون:)
  • IR ۱۸:۴۰ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۹
    10 3
    سر چی بوده یعنی چی. میگه این دوتا قتل کردن.آدم کشتن. دوتا ملعون آدم کشتن فرار کردن.
  • IR ۰۱:۲۶ - ۱۴۰۴/۰۴/۳۰
    0 0
    اونوقت یادشون رفته اسامی شون بگن؟

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس