کد خبر 1734333
تاریخ انتشار: ۳۰ تیر ۱۴۰۴ - ۰۷:۰۷
استفاده از ظروف تفلون بازسازی‌شده ممنوع

معاون اداره کل آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و داروبا اشاره به نتایج آزمایش‌های انجام‌شده، نسبت به استفاده از ظروف تفلون بازسازی شده هشدار داد و تأکید کرد که این ظروف می‌توانند عامل انتقال مواد سمی به غذای مصرف‌کنندگان باشند.

به گزارش مشرق، کلثوم خیرالهی ضمن بیان اینکه در فرآیند بازسازی ظروف تفلون معمولاً نظارتی بر کیفیت مواد اولیه وجود ندارد، گفت: در بسیاری از موارد، پوشش‌های استفاده‌شده غیراستاندارد و نامطمئن‌اند و در اثر حرارت می‌توانند ترکیبات مضر را وارد غذا کنند.

وی افزود: چنانچه پوشش تفلون ظرفی آسیب دیده یا جدا شده باشد، به‌هیچ‌وجه نباید دوباره مورد استفاده قرار گیرد. تماس مواد غذایی با فلز پایه می‌تواند باعث آزاد شدن فلزات سنگین و دیگر آلاینده‌های خطرناک شود.

معاون اداره کل آزمایشگاه مرجع با تأکید بر ضرورت آگاهی‌رسانی عمومی ادامه داد: ظروف بازسازی شده که مجدداً وارد بازار می‌شوند، به‌طور معمول فاقد استانداردهای ایمنی و بهداشتی لازم‌اند و استفاده از آن‌ها به‌شدت سلامت مصرف‌کنندگان را تهدید می‌کند.

خیرالهی از مردم خواست هنگام خرید ظروف تفلون، دقت کافی را داشته باشند و صرفاً از محصولات دارای مجوز معتبر و با پوشش سالم استفاده کنند و در صورت بروز آسیب در پوشش ظرف، بلافاصله آن را از چرخه مصرف خارج کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۰۹:۵۱ - ۱۴۰۴/۰۴/۳۰
    0 0
    80 ساله که از تفلون در ظروف استفاده میشه و تفلون ماده ایست که میل ترکیبی با باز و اسید نداره بنابر این تحت تاثیر اسید معده قرار نمی گیره. اگر ظرف تفلون تحت تاثیر حرارت شدید (700 درجه) قرار نگیره مشکلی نداره. ((اینجا مسئله منافع درمیونه. بعضی ها اصرار دارن که فقط ظروف کارخونه ای خریداری بشه که به قیمت خون پدرشون می فروشن)). عین ماجرای برنج های آلوده به فلزات سنگین و سبزیجات و چای و غیره و غیره. اینجور سیاه بازی ها دیگه قدیمی شده و کسی باور نمی کنه.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس