احتمال استعفای «بن گویر» در صورت توافق رژیم صهیونیستی با حماس

رسانه‌های صهیونیستی از احتمال کناره‌گیری وزیر افراطی صهیونیست در صورت توافق در مورد غزه با حماس خبر دادند.

به گزارش مشرق به نقل از الجزیره، سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی پیش‌بینی کرد که در صورت امضای توافق با جنبش حماس در مورد غزه، «ایتمار بن گویر»، وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی احتمالاً از کابینه ائتلافی کنونی این رژیم استعفا خواهد داد.

این سازمان توضیح داد که در پشت پرده مذاکرات جاری با حماس در قطر، بحرانی در ائتلاف حاکم در رژیم صهیونیستی وجود دارد.

سازمان مذکور در ادامه گفت که «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر رژیم صهیونیستی که به دلیل جنایت علیه بشریت در غزه تعقیب دادگاه بین‌المللی است، جلسه ویژه‌ای که تاریخ آن هنوز مشخص نشده است با «بزالل اسموتریچ»، وزیر دارایی این رژیم برگزار خواهد کرد تا از فروپاشی ائتلاف حاکم در تل‌آویو جلوگیری کند.

از سوی دیگر، کانال ۱۴ رژیم صهیونیستی به نقل از منابع نزدیک به نتانیاهو گزارش داد که اسموتریچ ممکن است در صورت اجرایی شدن توافق، از دولت خارج نشود.

دوحه پایتخت قطر نیز در حال حاضر شاهد دور جدیدی از مذاکرات غیرمستقیم بین حماس و رژیم صهیونیستی با میانجیگری قطر و مصر و با مشارکت آمریکا با هدف دستیابی به توافق آتش‌بس جدید و تبادل اسیران است.

در طول حدود ۲۰ ماه، چندین دور مذاکرات غیرمستقیم بین رژیم صهیونیستی و حماس در مورد آتش‌بس و تبادل اسرا با میانجیگری مصر، قطر و آمریکا برگزار شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۱۵:۰۱ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۲
    0 0
    در یک کانال یوتیوب به نام کانال یک شهرام همایون در یک برنامه که عنوان آن برنامه عبارت داخل پرانتز هست (خط قرمز : افشای نقش افغان ها در جنگ اخیر ) شخص مجری محمد منظر پور و مهمانِ برنامه راز های پیچیده و توطئه های موساد و ترامپ را برای حضور افغان ها در ایران برای ترور سرداران نظامی سپاه با دوش پرتاب افغان ها و بمب گذاری افغان ها و مشکلات اقتصادی و... را توضیح دادند
  • IR ۱۵:۳۴ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۲
    0 0
    قیافه این حرامیان عین آن سران آلمان نازی است.بااین فرق که آنها کلاه لبه تیز شیک داشتند اما اینها دم کنی کتری و قوری برسر !!! اما بهرحال هردو خاک برسر تاریخ شدند و میشوند./مسلمان ها چه تکه پاره هایی از شما کنند!! تاریخ خواهدنوشت.
  • IR ۱۶:۳۷ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۲
    0 0
    کسی نیست این سوسک زشت رو له کنه

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس