کد خبر 1731716
تاریخ انتشار: ۲۰ تیر ۱۴۰۴ - ۰۲:۰۰
هسته زردآلو را نخورید!

شاید هسته برخی میوه‌ها خوردنی باشند، اما درباره برخی میوه‌ها خوردن هسته آن‌ها ممنوعیت دارد.

به گزارش مشرق، هسته زردآلو حاوی آمیگدالین است که برای ساخت داروی درمان سرطان به نام لتریل از آن استفاده می‌شود. این دارو اجازه مصرف در آمریکا را ندارد، ولی آمیگدالین موجود در هسته زردآلو، به عنوان داروی مکمل فروخته می‌شود.

در حالی که تحقیقات آزمایشگاهی پیشنهاد داده است که آمیگدالین خاصیت ضدسرطانی دارد، کلینیک آزمایشیِ موسسه ملی سرطان این ماده را موثر نمی‌داند. ضمنا مصرف آمیگدالین، گلیکوزید سیانوژن، ممکن است باعث مسمومیت سیانیدی شود زمانی که شما غذاهایی که حاوی گلیکوزید سیانوژن هستند، می‌خورید، با آنزیم‌های بدن شما واکنش نشان می‌دهند و هیدروژن سیانید رها می‌شود.

در مجموع مغز هسته زردآلو به دلیل داشتن آمیگدالین به شدت برای بدن مضر است و مصرف آن توصیه نمی‌شود. همچنین هسته این میوه حاوی آمیگدالین است که در بدن به تولید ماده‌ای تحت عنوان سیانید می‌انجامد که مانند سیانور عمل کرده و ممکن است در افراد اختلال تنفسی، فلج و حتی مرگ را منجر شود و عوارض جانبی دارد.

زمانی که هسته زردآلو می‌خورید، اثرات ملایم مسمومیت سیانیدی که شما تجربه می‌کنید، سردرد، حالت تهوع، استفراغ و احساس گیجی است.

نظر متخصصین موسسه MSKCC، بر این است که علائم نگران‌کننده بیشتر که به مسمومیت سیانیدی مربوط است، شامل سطح هوشیاری پایین، سیانوز (کبود شدن پوست، ناخن و لب‌ها به دلیل کمبود اکسیژن)، افتادگی پلک چشم، و فشار خون پایین است.

این مسمومیت، همچنین موجب آسیب به اعصاب بدن می‌شود. برای مثال، اندرو ویل، پزشک و موسس مرکز پزشکی جامع در آریزونا، توصیه می‌کند که شما ممکن است به دلیل آسیب عصبی، در راه رفتن مشکل داشته باشید. مسمومیت سیانیدی، احتمال آسیب به کبد را نیز دارد.

بر طبق نظریه موسسه MSKCC، مسمومیت شدید سیانیدی می‌تواند منجر به کما و مرگ نیز شود. مصرف هسته زردآلو و ویتامین C، به طور همزمان مقدار سیانید آزادشده در بدن شما را افزایش می‌دهد که بنا بر گفته جامعه سرطان آمریکا، اثرات سمی آن را چندبرابر می‌کند.

دکتر ویل می‌گوید: اثرات جانبی آمیگدالین با خوردن هلو، کرفس، جوانه گندم و هویج نیز چندبرابر می‌شود. این بدین دلیل است که این سبزیجات حاوی آنزیمی هستند که آزاد شدن سیانید را در بدن فعال می‌کنند.

کارشناسان موسسه ASC پیشنهاد می‌دهند که زنان باردار یا مادران شیرده، از خوردن هسته زردآلو یا سایر موادی که منبع آمیگدالین هستند، به دلیل ایجاد مسمومیت سیانیدی، خودداری کنند.

آن‌ها همچنین اعلام کرده‌اند که استفاده از این درمان به جای درمان‌های مرسوم برای سرطان اشتباه است، زیرا استفاده از روشٰ‌های درمانی اثبات‌نشده، خطرات جدی برای سلامتی دارد.

بر اساس یک بازبینی که توسط ASC در سال ۱۹۹۱ انجام شده است، استفاده از هسته زردآلو برای درمان سرطان، به تئوری که توسط شیمیدانی به نام ارنست تی کرب در سال ۱۹۲۰ پیشنهاد داده شده بود، ربط دارد؛ کرب، عصاره هسته زردآلو را برای درمان سرطان امتحان کرده بود اگرچه ASC، ثابت کرده است که این دارو برای استفاده توسط مردم خیلی سمی است.

زردآلوهایی که رنگ نارنجی تیره دارند، حاوی بتاکاروتن بیشتری هستند، این ماده در جلوگیری از ابتلا به سرطان، کاهش خطر بروز بیماری‌های قلبی، سکته و آب مروارید بسیار مؤثر است، از شب‌کوری در سالمندان نیز تا حد بالایی می‌کاهد پس حتما میوه مورد نظر خود را از بین زردآلوهای رسیده انتخاب کنید. پتاسیم موجود در میوه زردآلو به بهبود وضعیت سلامت سالمندان و همچنین به بهبود افسردگی در آن‌ها کمک می‌کند.

زردآلود را ترجیحاً به صورت روزانه خریداری شده و ظرف دو روز میل کنید.

زردآلوهای نرم، گوشتی و تازه برای مصرف انتخاب کرده و به هیچ عنوان زردآلود با رنگ زرد روشن را خریداری نکنید، چراکه دارای ترکیبات گوگردی است.

میوه زردآلو حتماً داخل یخچال و در کیسه پلاستیکی قرار داده شده نگهداری شود و کودکان فقط انواع رسیده آن را مصرف کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 20
  • در انتظار بررسی: 2
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۰۴:۱۸ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۰
    8 0
    الان دیگه،حالا که این همه هسته زردآلو و زردآلو زرد خوردیم 😋
    • IR ۰۹:۱۳ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۰
      3 0
      سالهاست که عده ای کاسب نجیب!! در ایران هسته زردآلو را با بادام مخلوط میکنن و بجای بادام می فروشند.(( هرگز بادام بدون پوست نخرید)). همونایی که جوهرلیمو رو با کاه (برای ایجاد رنگ مشابه آبلیمو و لرد) مخلوط میکنن و بعنوان آبلیموی خانگی!! می فروشن از هسته زردآلو هم نمیگذرن.
  • IR ۰۶:۰۲ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۰
    13 3
    یک عالمه حرف بدون تحلیل ارزشی ندارد. این همه گفتید حالا پاسخ دهید با وجود آن که خوردن هسته زردآلو از قدیم در میان مردم مرسوم بوده، چرا نه در دین و نه در طب ایرانی منع نشده است در حالی که سایر مواد مضر معرفی شده؟! نمیگم هسته زردآلو بخورید و مسموم شوید اما ملاک‌تان یک مقاله خارجی نباشد به ویژه در موارد مشکوک
    • IR ۱۱:۰۰ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۰
      5 0
      حالا چند سال دیگه یه مقاله دیگه میدن و این مقاله رو نقض میکنن. مثلا میگن در هسته زردآلو فلان ماده هم وجود داره که باعث خنثی شدن اثرات بدش میشه. تحقیقات علمی خیلی وقتها همینجوریه ناقص و با احتمال اشتباه و تصحیح در آینده است. ما که از بچگی هسته زردآلو و هلو و... میخوریم
  • IR ۰۶:۱۳ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۰
    7 0
    اونوقت B17 که مخصوص مبارزه با سرطانه را در هسته زردآلو به وفور هست
  • سعیدجلیلی IR ۰۸:۰۴ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۰
    3 1
    سلام علیکم///ببخشید دلیل پوس پوسی شدن لب ها چیه؟؟؟
    • IR ۰۹:۳۱ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۰
      0 0
      کبد گرم است . روغن بنفشه روزانه به ناف بمالید . مشکل رفع می شود .
  • کیومرث IR ۰۸:۰۵ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۰
    8 0
    ما از طریق بازیافت دانه های زرد آلو داروی ضد سرطان تولید میکنیم . مردم از خوردن زردآلو که سمی و سرطان زاست خودداری کنند . تا ما بتوانیم این داروی ارزشمند را ارزان تر تولید کنیم . هسته هایش را بعد از مصرف تحویل میوه فروشی ها دهید .و شناسنامه هایتان را پس بگیرید.
    • IR ۰۹:۴۶ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۰
      0 0
      شناسنامه؟؟؟؟؟؟
  • عل IR ۰۹:۳۵ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۰
    0 0
    این دلایلی و استدلالهای علمی را باید زمان تأیید کند . علم دائم در حال تغییر است و اساس پیشرفت هم بر همین خاصیت است .
  • T IR ۰۹:۵۵ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۰
    3 0
    به هیچ عنوان زردآلود با رنگ زرد روشن را خریداری نکنید، چراکه دارای ترکیبات گوگردی است. لابد سیب زرد هم حاوی طلا و سیب قرمز حاوی مقدار زیادی زنگ آهن است جمع کن گوگرد ذره ای در میوه باشه بوی گند پیاز و تخم گندیده میده
    • IR ۱۵:۳۸ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۰
      1 0
      هسته زردالو کسی نداره بخوره . خیلی هم خوب است . ولی هر چیزی زیادش سم است
    • IR ۱۲:۳۱ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۲
      0 0
      من دیدم خیلی سال پیش و چند روز بودم یکجا که دود گوگرد میزنن خیلی هم زردالو گوگردی خوردم . زردالو هایی که تقریبا خشک شده مثل برگه هلو بود
  • IR ۱۰:۰۵ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۰
    0 0
    مشرق از تو بعید بود!
  • IR ۱۰:۵۰ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۰
    0 0
    هسته های تلخ احتمالا منظورشان بوده
    • IR ۱۵:۴۲ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۰
      0 1
      در علم گیاه شناسی به این تیره از درختان امیگدالوزید میگن. در هسته های تلخ سم امیگدالین زیاد هست که میتونه موجب مسمومیت و ......بشه . مقدار جزعی ان دارو است .
  • IR ۱۴:۴۱ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۰
    2 0
    اینهمه خوردن تا حالا ندیدیم کسی چیزیش بشه. این چرندیات رو از کجا پیدا میکنید؟؟
  • IR ۱۶:۲۷ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۰
    0 0
    منبع خبر دقیق نیست
  • شهناز سعیدی IR ۱۶:۴۹ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۰
    0 0
    تحقیقاتدو نظریات به اصطلاح علمی غرب بخصوص در حوزه بهداشت برای ما حجیت ندارند، چرا اینکه اولا آنان بدون چهارچوب های در نظر گرفته شده دولتهایشان آب نمیخورند، دوما ماهیتی ضد انسانی و اسلامی دارند، اگر دانشمندان ایرانی بدون تقلید از آنان به یافته هایی برسند ، سمعاذو طاعتا
  • IR ۱۹:۵۲ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۰
    0 0
    تا جائی که یاد دارم هیچکس از هسته خوشمزه زرد الو نمیگذرد و هیچ ضرری هم تا به حال نداشته ولی هسته هلو را میگفتند تلخ است و نباید خورد و کسی هم نمیخورد.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس