image.png

وزیر امور خارجه عربستان گفت: ریاض بر لزوم رویکرد دیپلماتیک در مورد برنامه هسته‌ای ایران تاکید دارد.

به گزارش مشرق به نقل از شبکه الجزیره، «فیصل بن فرحان» وزیر امور خارجه عربستان پس از دیدار با «سرگئی لاروف» وزیر امور خارجه روسیه که در مسکو برگزار شد، در کنفرانس خبری مشترک افزود: ما بر لزوم اولویت دادن به گفت و گو و دیپلماسی در منطقه تأکید می‌کنیم.

وی اظهارداشت: تحولات سریع نیازمند همکاری بیشتر و گفت و گوی سازنده است.

وزیر خارجه عربستان اظهارداشت: ما بر لزوم اولویت دادن به گفت و گو و دیپلماسی در خاورمیانه و سایر مناطق تاکید می‌کنیم.

بن فرحان از موضع روسیه در مورد مساله فلسطین تمجید کرد و افزود: ما روی استمرار نقش روسیه در مساله فلسطین و برنامه هسته‌ای ایران حساب می‌کنیم.

وی افزود: ما از تاسیس کشور فلسطین بر اساس مرزهای ژوئن ۱۹۶۷ حمایت می‌کنیم و تاکید می‌کنیم که صلح تنها راه حل استراتژیک است.

وزیر خارجه عربستان خواستار آتش‌بس فوری، دائمی و پایدار در نوار غزه به عنوان مقدمه‌ای برای تاسیس کشور فلسطین شد و افزود: اولویت اکنون باید دستیابی به آتش‌بس در غزه و پایان دادن به درد و رنج وحشتناک فلسطینیان در نوار غزه باشد.

وی گفت که ما همچنین روی رهبری رئیس جمهور آمریکا برای رسیدن به یک راه حل نهایی برای درگیری فلسطین و رژیم اسرائیل حساب می‌کنیم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 8
  • در انتظار بررسی: 16
  • غیر قابل انتشار: 2
  • IR ۰۰:۱۵ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۴
    0 0
    بن فرحان دهان گشادش رو باز کنه نصف خاورمیانه را قورت میده
  • IR ۰۰:۵۳ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۴
    0 0
    هرکس وناکسی به خودش اجازه اظهارنظرمیده
  • IR ۰۱:۰۶ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۴
    0 0
    هیچکس اجازه مذاکره نخواهد داشت . فکر کردید ما متوجه سناریویی که برای این منظور مشخص شده نشده ایم ؟ اینکه افراد مختلف به شکل های گوناگون بحث مذاکره را وسط می کشند . واقعا فکر کردید مردم ایران با قاتلان فرزندانشان مذاکره می‌کنند ؟ خیر ، مردم ایران قاتلان فرزندانشان را قصاص می کنند . ما داریم خود را برای کشتن نتانیاهو و ترامپ آماده می کنیم .
  • Mojtaba SE ۰۴:۲۹ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۴
    0 0
    ایران باید احمق باشه ,بعداز اینکه نتونستن نابودش کنند ,بره مذاکره کنه و این موقعیت برای نابودی خودش رو سر میز ,مذاکره کنه..این بچه عرب خیال میکنه زرنگه ,الکی دم از دوستی میزنه ,که شعار و تبلیغ مذاکره کنه.تا عذاقچی جون هم کمی همصدا پیدا کن بقیمت دست بنقد شهید شدن مردم این چه کودک و چه نظامی و چه دانشمندان هسته ای..
  • IR ۰۵:۱۴ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۴
    0 0
    چقدر پاس ضعف به دشمن داده‌ایم عربها برای ما تصمیم می گیرند
  • ناصر IR ۱۱:۱۶ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۴
    0 0
    یعنی ایران تسلیم بی قید وشرط شود تا ما به ريشش بخندیم این دمکراسی گاو شیرده است
  • ناصر IR ۱۱:۴۵ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۴
    0 0
    اینها اصلا خیر خواه ما نیستند اینها گروه‌های شیرده آمریکا واسرائیل هستند وفقط دنبال نابودی ما هستند مقامات ایران تا کی می خواهند متوجه شوند
  • IR ۰۹:۴۱ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۵
    0 0
    شما از خیانت به رسول خدا خسته نشدید 3میلیون صهیون منافع 1 میلیارد مسلمان را به بازی گرفته اند اگر مسلمانان یک لیوان اب بریزند صهیون تمام است

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس