image.png

سفیر روسیه در انگلیس گفت که انگلیس، فرانسه و آلمان در تحریک حملات آمریکا و اسرائیل به ایران نقش داشتند، بنابراین می‌توان آنها را در این اقدامات همدست دانست.

به گزارش مشرق از خبرگزاری تاس، آندری کلین گفت: این نقض آشکار قوانین بین‌المللی توسط لندن بدون هیچ اعتراضی پذیرفته شد. اما انگلیسی ها نیز عجله‌ای برای درگیر شدن در یک جنگ بزرگ در خاورمیانه ندارند. بنابراین، در اولین ساعات پس از حمله آمریکا، لندن با عجله ادعا کرد که در گلوله‌باران تأسیسات هسته‌ای ایران در تمام سطوح دخالتی نداشته است.

به گفته وی، زمانی که بررسی عمیق تر انجام می شود، به‌ویژه در میان تلاش‌های طولانی‌مدت لندن به همراه برلین و پاریس برای بی‌اعتبار کردن برنامه هسته‌ای ایران، این امر عملاً این کشورها را در این تجاوز همدست می‌کند.

او توضیح داد که مذاکرات نمایندگان تروئیکای اروپایی (انگلیس، آلمان و فرانسه) با ایران قبل از حمله آمریکا و حمله رژیم صهیونسیتی در وین برگزار شده بود.

سفیر روسیه ادامه داد: مدیران سیاسی تروئیکای اروپایی سفرهای زیادی به ایران انجام دادند. آنها تمام تلاش خود را می‌کردند تا ایران را در زمینه های مختلف تحت فشار قرار دهند و در گزارش آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و قطعنامه‌های تصویب‌شده در جلسات شورای حکام، این شرط را تثبیت کنند که آژانس نمی‌تواند به‌طور کامل صلح آمیز بودن برنامه هسته ای ایران را تأیید کند. دقیقاً همین قطعنامه اخیر بود که برای توجیه حملات آمریکا به ایران استفاده شد.

سفیر روسیه در پایان گفت: با توجه به این پیشینه، کارزار ضد ایرانی که در حال اجرا است تعجب‌آور نیست. برخلاف رویکرد روسیه، برنامه‌های رهبری انگلیس مدت‌ها است که شامل تقویت گفتگوی منصفانه و عادلانه با ایران، نمی‌شود.

رژیم صهیونیستی روز ۲۳ خردادماه با نقض آشکار حقوق بین‌الملل و حاکمیت ملی جمهوری اسلامی ایران، مناطقی در تهران و برخی دیگر از شهرها از جمله تأسیسات هسته‌ای کشور را هدف حمله نظامی قرار داد. در این اقدام تروریستی، شماری از دانشمندان، نظامیان و شهروندان غیرنظامی به شهادت رسیدند.

به دنبال این جنایت رژیم صهیونیستی، رهبر معظم انقلاب در پیامی خطاب به ملت بزرگ ایران، فرمودند: رژیم باید منتظر مجازاتی سخت باشد. دست قدرتمند نیروی مسلح جمهوری اسلامی او را رها نخواهد کرد باذن‌الله.

در ادامه این تجاوز، ایالات متحده آمریکا نیز بامداد یکشنبه (اول تیرماه) با حمله مستقیم به سایت‌های هسته‌ای فردو، نطنز و اصفهان، عملاً به جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران پیوست.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز دوم تیرماه در بیانیه ای اعلام کرد: در پی تجاوز نظامی آشکار رژیم جنایتکار ایالات متحده آمریکا به تاسیسات هسته‌ای صلح‌آمیز جمهوری اسلامی ایران و نقض صریح حقوق بین‌الملل، با تدبیر شورای عالی امنیت ملی و راهبری قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا (ص) "سپاه پاسداران انقلاب اسلامی" با رمز مقدس یا اباعبدالله الحسین (ع) در عملیات بشارت فتح پایگاه‌ العدید قطر را هدف تهاجم ویرانگر و قدرتمند موشکی قرار داده است. این پایگاه، مقر سرفرماندهی نیروی هوایی و بزرگترین دارایی راهبردی ارتش تروریستی آمریکا در منطقه غرب آسیا است.

سرانجام، سوم تیرماه رئیس‌جمهوری آمریکا توافق آتش‌بس میان ایران و رژیم اسرائیل را اعلام کرد و جمهوری اسلامی ایران هم با بیان اینکه آغازگر جنگ نبوده است تصریح کرد که اگر رژیم اسرائیل تهاجم غیرقانونی خود را متوقف کند، ایران نیز قصدی برای ادامه پاسخ ندارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 17
  • در انتظار بررسی: 13
  • غیر قابل انتشار: 2
  • س IR ۱۳:۲۵ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۳
    6 0
    کشورهایشان را بر اساس دزدی اموال مردم خاورمیانه بنا گذاشتند . کثیفتر ین این کشورها المان یهودیان را کشته مردم غزه باید کشته شوند . المان وفرانسه وانگلیس وامریکا ودر راسش صهیون کثیفترین وخونخوارترین کشورهای روی زمین که دوامشان در کشتار است .
  • بازنشستها IR ۱۳:۴۷ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۳
    6 4
    روس چین وبلوک غرب وامریکا واعراب دشمن ایرانند
  • IR ۱۴:۰۴ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۳
    7 2
    شما هم بعنوان یک دوست که ادعا می شود با ندادن تجهیزات فنی وِ..به ایران از آنها بدتر هستی روسیه از پشت به ایران خنجر می زند
  • ناشناس IR ۱۴:۰۵ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۳
    6 2
    روسیه چکار کرد؟! نگاه کرد؟ یا کمک اسرائیل کرد؟ جواب بده؟
  • IR ۱۴:۱۲ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۳
    6 2
    روسیه هم در حملات علیه ایران نقش داشت
  • Someone IR ۱۵:۰۲ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۳
    6 1
    همونقدر که شما بی خاصیت ها هم کمک نکردین به ما قبل از جنگ تفاوت چندانی نمی کنید.
  • IR ۱۵:۱۸ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۳
    5 1
    خود روس هم همدست بود
  • حسین IR ۱۵:۳۸ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۳
    3 0
    نماینده های مجلس کجااشریف دارن.چرا جلوی سیاست خارجی پزشکیان رونمیگیرن.مبخوان برای چی باآمریکامذاکره کنن؟
  • IR ۱۵:۴۸ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۳
    2 0
    لعنت خدا بر شما ترسوهای اروپایی که جیره خورامریکا هستید چهرتون مشخص شد حالا هی دم از حقوق بشر بزنید موش های کثیف
  • وطن پرست IR ۱۵:۴۸ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۳
    3 3
    لعنت بر روسیه
  • IR ۱۵:۴۹ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۳
    1 0
    متاسفانه واکنش ما به بمباران ضعیف بود و باید از ان پی تی خارج و بمب هسته ای میساختیم.
  • احمد IR ۱۶:۰۳ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۳
    2 0
    آلمان میخاسته کشتن ۶میلیون یهودی رو بدست هیتلر جبران کنه
  • رز IR ۱۶:۱۴ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۳
    1 1
    دخالت اشکارانها بهترازتامردی وترسویی شماست مه جرات نکردید رودرروی امریکا بایستید ترسوهای بزدل حالا که اینا تهدیدت کردن میخوای بسپاری به ایران بعدامعلوم میشه جاسوس اسراییل درایران روسیه بوده
  • IR ۱۶:۳۹ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۳
    1 0
    دست رژیم کودک کش صهیونیستی شیطان بزرگ آمریکا فرانسه انگلیس و آلمان در کشتار و شهادت جمعی از نخبگان. دانشمند و فرماندهان عالیرتبه نظامی و مردم بیگناه اطفال و مادران باردار ایرانی آلوده است دولت مسعود پزشکیان خواستار مذاکره با این جنایتکاران است دقیقاً مذاکره برای چی ؟
  • شریف IR ۱۶:۵۸ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۳
    1 0
    جدی میفرمایید؟... خوب شدگفتی...آخه اسرائیل جنایتکار بدون پدرخوانده های حرامیش هیچی نیست اگه3روزکمکش نمیکردن الآن اثری ازرژیم کودک کش وحشی اسرائیل نبود... لعنت به همشون
  • IR ۱۷:۰۳ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۳
    1 0
    تمرکز حملات اسرائیل به سه شهر مشهد و کرمانشاه و تبریز بود که شهر های اتمی نیستند تا نیرو های نظامی در این شهر ها ضعیف شود تا در موج های حملات بعدی اسرائیل همزمان طالبان ، جمهوری باکو ، اقلیم کرد عراق و حتی عربستان به ایران حمله کنند ! !
  • رضا IR ۱۷:۰۴ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۳
    5 0
    روسیه نیز با تحویل ندادن سوخو ۳۵ به ایران، شرایط آسمان کشور را برای تجاوز اسرائیل و آمریکا، مساعد کرد. لعنت بر آمریکای و تروئیکای خبیث اروپا، لعنت بر روسیه بوقلمون صفت.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس