کد خبر 1729196
تاریخ انتشار: ۹ تیر ۱۴۰۴ - ۲۰:۱۷
بازدید خبرنگاران رسانه‌های بین‌المللی از زندان اوین

سوم تیرماه بود که زندان اوین مورد حمله رژیم صهیونیستی قرار گرفت و این حمله منجر به شهادت ۷۹ نفر از پرسنل، مراجعین، زندانیان و خانواده‌های آنان شد.

به گزارش مشرق، خبرنگاران ظهر امروز از زندان اوین بازدید کردند. در جریان این بازدید مشاهده شد که بر اثر این حمله، چند ساختمان فرو ریخته‌اند. بر اساس آمار اعلامی، ۷۹ نفر از جمله پرسنل زندان، سربازان، مراجعان، زندانیان و خانواده‌های آنان شهید شدند. همچنین در این حملات چندین نفر نیز زخمی شدند.

بیمارستان زندان هدف قرار گرفت

رژیم صهیونیستی با حمله به یک بیمارستان و کشتن بیماران و پرسنل درمانی آن اثبات کرد هیچ قانون بین المللی برایش اهمیت ندارد.

ساعت بیمارستان در طبقه دوم این ساختمان، روی ساعت ۱۱:۵۰ دقیقه قفل شده و از کار افتاده، مثل تمام وسایل پزشکی این ساختمان شامل ست های دندانپزشکی، دستگاه رادیولوژی و غیره. حتی درها و پنجره های این ساختمان نیز روی زمین آوار شده‌اند.

بخش‌های مختلف این بیمارستان مثل آزمایشگاه، رادیولوژی، داروخانه، سردخانه و حتی اتاق‌های بستری و پایون پزشکان نیز دیگر در و تخته و دیواری ندارد که شبیه بیمارستان باشد.

خرده شیشه‌ها همه جا را گرفته و لکه‌های خون انسان های بیگناه نیز در بخش‌های مختلف این بیمارستان تخریب شده قابل مشاهده است.

سالن ملاقات

یکی دیگر از ساختمان هایی که از بین رفته بود؛ ساختمان سالن ملاقات‌ بود. شدت این انفجار به حدی بود که ساختمان هنوز هم سست بود و هر لحظه امکانش ریزش آن وجود داشت و به همین دلیل اجازه ورود به آن را نداشتیم اما از دور دیدیم صندلی‌هایی که جای نشستن بستگان زندانیان بود، تکه تکه شده بودند و کاغذ و مدارک زیادی در آنجا رها شده بود.

اینجا، سالنی بود که هر روز از ساعت ۸ تا ۱۲ صبح، دختر و پسربچه‌های بسیاری برای دیدار پدران خود منتظر می ماندند یا مادری در انتظار دیدن پسرش، این پا و آن پا می کرد اما امروز چیزی از آن جز مخروبه نمانده است.

شدت این انفجارها به حدی بود که ساختمان‌های اطراف نیز آسیب دیده و حتی برخی ساکنین آنها نیز شهید یا زخمی شده بودند. در این میان تعداد زیادی خودرو نیز که در زندان یا اطراف آن پارک شده بودند نیز بر اثر موج انفجارها به چندین متر آن طرف تر پرت شده و کاملا له شده بودند.

اصغر جهانگیر سخنگوی قوه قضاییه روز دوشنبه 9 تیر ماه در نشستی خبری در این باره گفت: حمله رژیم رذل صهیونی به زندان اوین آن هم در ساعت ملاقات خانواده‌های زندانیان با زندانیان، فقط از رژیم غاصب اسرائیل بر می آید. هدف قرار دادن زندانیان و زندان‌ها که تحت ویژه حقوق بشر است، نقض فاحش اصول شناخته شده و مقررات بین المللی است. مدعیان حقوق بشر کجا هستند؟ اگر در قید حیات هستند چرا صدایی از آنها نمی آید؟ نهادهای حقوق بشری ندیدند که یک رژیم جنایتکار زن و بچه‌های مردم و خانواده‌های زندانیان را به خاک و خون می‌کشد؟ چرا کمیته‌ای تشکیل ندادند؟ ایران اسلامی این اقدام‌ جنایتکارانه رژیم صهیونیستی را در مجامع بین المللی دنبال می‌کند.

وی گفت: ۷۹ نفر از مراجعین و خانواده زندانیان و کادر اداری زندان و همسایه‌های ساکن اوین و زندانیان به شهادت رسیدند و تعدادی نیز مجروح و مصدوم شدند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 2
  • غیر قابل انتشار: 9
  • فقط ایران با رهبری آیت الله خامنه ای IR ۰۲:۳۴ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۰
    1 0
    آیا خداوند درمورد مقابله باظالم چه گفته پس شما هم تمام سران اسرائیل آمریکا وبه تأسيسات هستی وتمام مکان از ما زدن بزنید که مردم قانع بشند امثال گروسی مارمولک در کشور بهیچ عنوان راه ندهید لطفا هرزودتر افغانی جنایتکار ونمک نشناسچه مجوز دار چه غیرمجاز بخدا محم(ص)افغانی درشهر ما هزارخیانت می‌کند کسی کاری بهش نداره میگه نیروهای نظامی وقاری اطرافیانش خریدم لطفا ضرب العجل اینا بیرون کنید بخدا محمد (ص) اکثر خیانت ها از این بود وپیش بینی بنده براین است اینقدر جمعیت شون زیاد شده روزی می‌رسد که همین افغانی ها گروهک شبه نظامی درهرشهر بزنند ومردم بکشند این بعنوان یک فرد عادی بهتون گفت.یا پذیرش خارجی ها به بهانه مسلمان شدن شعیه شدن در حوزه علمیه قم هم زبان فارسی براحتی یاد گرفتن هم با همه آشنا می‌شوند ورفت آمد به خانه ها سران شروع می‌شود تمام اطاعات بادست خودمون به مغزشون میدیم آنها انتقال به هرکشوری می‌دهند لطفا دراین امرهم تجدیدنظر کنید لطفا خواهشا هشدار بنده بیسواد جدی بگیرید.
  • IR ۰۸:۴۲ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۰
    2 0
    پدرسگ اسرائیل از هیی نمی ترسه سازمانهای بین المللی هم از خودشونه الهی خیر نبینن
  • IR ۰۹:۱۸ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۰
    2 0
    همه رو مستند کنید ساختمانهایی که مردم داخلش بودن هم همچنین و نشون بدید چرا اونها مظلوم نمایی کنن در حالیکه اینهمه خسارت جانی و مادی و روحی به مردم زدن

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس