ابراز امیدواری ایتالیا به از سرگیری مذاکرات تهران-واشنگتن

وزیر امورخارجه ایتالیا بازگشت به دیپلماسی میان ایران و آمریکا را ممکن دانست و ابراز امیدواری کرد که مذاکرات میان دو کشور از سرگرفته شود.

به گزارش مشرق، «آنتونیو تاجانی» وزیر امور خارجه و معاون نخست وزیر ایتالیا در گفت‌وگو با یک رسانه داخلی در پاسخ به این سوال که باتوجه به برقراری آتش‌بس میان ایران و رژیم صهیونیستی، آیا می‌توان اساس گفت‌وگو میان دو طرف را بنا نهاد؟ اظهار داشت: من اطمینان دارم که اگر آتش‌بس بین ایران و اسرائیل برقرار شده است، می‌توان صفحه جدیدی در مذاکرات سیاسی و دیپلماتیک گشود.

وی ادامه داد: اما من معتقد نیستم که این صفحه مستقیماً بین دو دشمن باشد. ایالات متحده و ایران باید دوباره مذاکره را آغاز کنند. خود دولت ایران احتمال بازگشت به مذاکره با ایالات متحده را رد نمی‌کند.

مقام ارشد ایتالیا همچنین تصریح کرد: باید بگویم که پیشنهادهایی که دولت ترامپ در این روزها ارائه می‌دهد، نوآورانه هستند و ما را امیدوار می‌کنند که مذاکرات از سر گرفته شود.

او تاکید کرد: اما کسی نباید اجازه یابد که به انجام حملات نظامی جدید فکر کند.

تاجانی در بخش دیگری از این مصاحبه در پاسخ به این سوال که چگونه می‌توان اوکراین و روسیه را در شرایطی که مسکو به‌طور فزاینده مواضعی سخت در قبال اروپا اتخاذ می‌کند، پای میز مذاکره آورد و چگونه می‌توان اعتماد روسیه را جلب کرد؟ گفت: در مورد درگیری در اوکراین، به مفهومی که رئیس جمهور در مورد لزوم تجهیز یک سیستم دفاعی مناسب برای کشورمان به کار می‌برد، اشاره می‌کنم. همچنین دو طرف باید به نقطه تعادل نظامی برسند و امروز، این امر تنها با ادامه حمایت از اوکراین در دفاع از خود و به نوعی تنبیه اقتصادی روسیه امکان‌پذیر است.

وزیر امور خارجه ایتالیا در ادامه با تاکید بر اینکه او و سایرین در دولت هیچ رویکرد ضد روسی ندارند، به اظهارات رئیس جمهور آمریکا درباره اوکراین اشاره کرد و افزود: آخرین سیگنال‌های دولت ترامپ به اندازه تعجیل اولیه او برای (پایان دادن به جنگ) اوکراین، یکدست و منسجم نیست.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 5
  • در انتظار بررسی: 1
  • غیر قابل انتشار: 0
  • NL ۱۵:۲۸ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۷
    0 0
    اینا میگن مذاکره، منظورشون شروع جنگ هست. برای اینکه نظام ایران غافلگیر بشه میگن دیپلماسی. شما اینار جنگ شروع شد، از همون جایی که تموم کردی شروع کن به زدن. بشارت فتح
  • IR ۱۶:۰۴ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۷
    0 0
    هر چه لازمه با واسط از چین خرید بشه قید غرب رازد
  • IR ۱۶:۳۱ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۷
    1 0
    برای هزارمین بار : از قدیم گفتن یانکی جماعت دهنشو باز کنه ازش فقط دروغ درمیاد و لا غیر و یانکی خوب هم فقط یانکی مرده هست و این یک اصل غیر قابل تغییره ، خر نشین!! 🤮🇺🇸🤮🇺🇸🤮🇺🇸
  • US ۱۸:۰۵ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۷
    0 0
    این همانی بود که قبل از حمله اسراییل به ایران گفت نشانی از حمله اسراییل به ایران وجود ندارد! دنبال فریب ایران بود
  • پیروزه IR ۲۲:۱۸ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۷
    0 0
    این خبرها نیست همه شما دوستان کثیفتان در دست اسراییل است.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس