کد خبر 1726715
تاریخ انتشار: ۲ تیر ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۱
اظهارات خصمانه نخست وزیر استرالیا علیه ایران

نخست وزیر استرالیا در اظهاراتی قابل تأمل خواستار عدم واکنش ایران به حملات آمریکا علیه تاسیسات هسته ای خود شد.

به گزارش مشرق به نقل از الجزیره، «آنتونی آلبانیزی‌»، نخست وزیر استرالیا در اظهاراتی جانبدارانه بدون اشاره به اقدام آمریکا علیه تأسیسات هسته‌ای کشورمان از ایران خواست تا از اقدامی که ثبات منطقه را تهدید کند، خودداری کند!

آلبانیزی در سخنانی خواستار بازگشت جمهوری اسلامی ایران به میز مذاکره شد.

نخست وزیر استرالیا همچنین با وارد کردن اتهاماتی دروغین از ایران خواست تا از برنامه سلاح هسته‌ای خود دست بکشد!

این ادعاهای دروغین در حالی است که حتی «رافائل گروسی»، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در اعترافاتی دیرهنگام پس از حمله رژیم صهیونیستی به ایران در گفتگو با سی‌ان‌ان اذعان کرده بود که آژانس هیچ مدرکی دال بر تلاش ایران برای دستیابی به سلاح هسته‌ای در اختیار ندارد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 9
  • در انتظار بررسی: 4
  • غیر قابل انتشار: 1
  • حسین IR ۱۰:۳۷ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۲
    5 0
    خفو شو احمق. پدر تو و اون ترامپ گوساله را در میاریم. همتتون لجن هستید
  • IR ۱۰:۵۴ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۲
    3 0
    دم روباه
  • IR ۱۰:۵۹ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۲
    3 0
    خویشتن‌داری‌های سابق باعث بروز همین جنگ شد
  • IR ۱۱:۰۰ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۲
    4 0
    این بیچاره که از خودش اختیاری نداره. نوکر پادشاه انگلیسه
  • IR ۱۱:۱۱ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۲
    2 0
    همشون دشمنتون هستن، ژاپن، کره‌ج استرالیا....اروگوئه و آرژانتین هم هستن!
  • IR ۱۱:۱۵ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۲
    3 0
    سخنی از ننه عروس
  • IR ۱۱:۳۶ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۲
    3 0
    این جانبداری چیز تازه‌ای نیست. غرب همیشه متحد عمل کرده‌اند. بیاید به آقای نخست وزیر استرالیا گفت ... زیادی نخور. نکته در ارتباط با غربی‌های متحد اینست که در شرایط غیرنرمال از هم دیگر حمایت نمی‌کنند.
  • IR ۱۳:۰۵ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۲
    0 0
    سفیر شونو اخراج کنید...
  • کامران IR ۱۹:۳۷ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۲
    0 0
    تو یکی خفه شود اشغال هرزه

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس