وزیر خارجه انگلیس: مایل به ادامه گفت‌وگوها با ایران هستیم

وزیر امورخارجه انگلیس گفت این کشور به همراه فرانسه و آلمان و اتحادیه اروپا مایل به ادامه گفت‌وگوها با ایران درباره برنامه هسته‌ای این کشور و حل‌وفصل وضعیت کنونی خاورمیانه است.

به گزارش مشرق، «دیوید لمی» وزیر امورخارجه انگلیس که روز جمعه در ژنو به همراه همتایان خود از فرانسه و آلمان و همچنین مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با «سید عباس عراقچی» وزیر امورخارجه ایران دیدار کرد، یادآور شد که آنها مایل به ادامه این رایزنی‌ها هستند.

او به‌رغم تاکید همیشگی مقامات ایران مبنی بر ماهیت کاملا صلح‌آمیز برنامه هسته‌ای کشور اظهار داشت: ایران نمی‌تواند سلاح هسته‌ای داشته باشد و تروئیکای اروپایی و اتحادیه اروپا برای سال‌ها بر این موضوع تاکید کرده‌اند. ما خواهان ادامه این گفت‌گوها و مذاکرات با تهران هستیم.

بنابر گزارش خبرگزاری ریانووستی، لمی بدون اشاره به برگزاری چندین دور مذاکرات هسته‌ای میان ایران و آمریکا پیش از تجاوزگری رژیم صهیونیستی علیه کشورمان افزود: ما همچنین از ایران می‌خواهیم که به گفت‌وگو با ایالات متحده ادامه دهد. این یک لحظه بسیار پر مخاطره است‌ و بسیار مهم است که ما شاهد تشدید منطقه‌ای این درگیری نباشیم.

رژیم اشغالگر صهیونیستی بامداد روز جمعه ۲۳ خردادماه در اقدامی متجاوزانه و غیرقانونی به اهداف غیرنظامی در تهران حمله کرد که تا به امروز نیز ادامه داشته و پاسخ جمهوری اسلامی ایران را نیز در پی داشته است.

رژیم صهیونیستی مدعی است که برای مقابله با «برنامه هسته‌ای ایران که در آستانه تسلیحاتی شدن است»، دست به این کار زده اما این در حالی است که طبق آخرین گزارش آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و جامعه اطلاعاتی آمریکا، در حال حاضر هیچ‌گونه جنبه تسلیحاتی در فعالیت‌های هسته‌ای ایران وجود ندارد.

«کرِیگ مورِی» سفیر سابق انگلیس در ازبکستان در گفت‌وگو با ریانووستی تاکید کرد: ایران در طول سالیان گذشته به‌رغم اقدامات اسرائیل، بسیار مسئولانه رفتار کرده و صبور بوده است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 8
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 4
  • IR ۰۹:۵۷ - ۱۴۰۴/۰۳/۳۱
    0 0
    بی شرافتهای ریاکار آتش افروز
  • IR ۱۰:۰۰ - ۱۴۰۴/۰۳/۳۱
    1 0
    گفتگو یعنی سرکارتون گذاشتن، اینترنت وصل کنین ببینیم چه خبره!.
    • IR ۱۵:۱۱ - ۱۴۰۴/۰۳/۳۱
      1 0
      مذاکره بی مذاکره، به اینترنت دست نزنین همینجوری عالیه!! 👍👍👍🇮🇷🌹🇮🇷🌹🇮🇷🌹
  • ... IR ۱۰:۵۷ - ۱۴۰۴/۰۳/۳۱
    0 0
    شکر خوردید روباه مکار
  • IR ۱۱:۱۷ - ۱۴۰۴/۰۳/۳۱
    0 0
    یهودی ...
  • IR ۱۱:۳۰ - ۱۴۰۴/۰۳/۳۱
    0 0
    برنامه هسته ای ایران هیچ مشکلی ندارد که بخواهد حل وفصل شود. اگر خودتان مشکلی دارید و در عذاب بسر می برید بزار عذابتان پا برجا باشد.
  • IR ۱۱:۳۳ - ۱۴۰۴/۰۳/۳۱
    0 0
    محوریت گفتگو حول چه چیزیست. برنامه شود. شبکه خبر خوابمون گرفت. خودتون چطور....
  • لُنگی یوز IR ۱۵:۱۵ - ۱۴۰۴/۰۳/۳۱
    0 0
    حرومزاده ی عوضی .... خطاب به دولت اصلاحات مذاکره بی مذاکره .بزنید این حرومزاده ها رو

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس