image.png

سخنگوی کاخ سفید اعلام کرد که با توجه به احتمال مذاکرات با ایران، دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در دو هفته آینده درباره ایران تصمیم می‌گیرد.

به گزارش مشرق، کارولین لیویت سخنگوی کاخ سفید روز پنجشنبه به وقت محلی در نشستی با خبرنگاران که از شبکه‌های تلویزیونی آمریکا به صورت زنده پخش شد، افزود: دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، قصد دارد دو هفته دیگر به دیپلماسی فرصت دهد و سپس درباره ایران تصمیم‌گیری کند.

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در بیانیه‌ای که سخنگوی کاخ سفید در نشست خبری روز پنج‌شنبه به وقت محلی قرائت کرد، گفته است که می‌خواهد پیش از اتخاذ تصمیم نهایی درباره هر اقدام آمریکا، به تلاش‌های دیپلماتیک ادامه یابد.

در این بیانیه آمده است: «بر اساس این واقعیت که احتمال قابل توجهی برای مذاکراتی که ممکن است در آینده نزدیک با ایران انجام شود یا نشود، وجود دارد، من تصمیم خود را در مورد انجام یا عدم انجام آن ظرف دو هفته آینده خواهم گرفت.»

سخنگوی کاخ سفید سپس گفت که رئیس جمهور ترامپ انتظار دارد که دیدار اروپایی‌ها با ایران که قرار است فردا در ژنو برگزار شود، موفقیت‌آمیز باشد. خواهیم دید که جلسه اتحادیه اروپا با ایرانی‌ها فردا چگونه پیش می‌رود.

سخنگوی دولت ترامپ همچنین گفت که ترامپ امروز گزارشی از حملات نظامی اسرائیل به ایران دریافت کرده است.

پیش از این سی ان ان اعلام کرد که ترامپ امروز با تیم امنیت ملی خود نشستی برگزار کرده است؛ این نشست در برنامه رسمی ترامپ به‌عنوان «گزارش اطلاعاتی» ثبت شده، اما برگزاری آن در اتاق وضعیت نشان می‌دهد که این گفت‌وگوها از سطح معمول گزارش‌های روزانه اطلاعاتی که غالباً در دفتر بیضی شکل رئیس جمهوری آمریکا برگزار می‌شود، حساس‌تر است.

سی ان ان همچنین به نقل از یک منبع آگاه گزارش داد، استیو ویتکاف نماینده ویژه ترامپ در امور خاورمیانه، قرار است در جلسه‌ای که میان مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا و دیوید لمی، وزیر خارجه انگلیس روز پنج‌شنبه در کاخ سفید برگزار می‌شود، شرکت کند.

وزیر خارجه انگلیس قرار است پس از این دیدار به ژنو سفر کند تا در جلسه‌ای که روز جمعه با حضور وزیر خارجه ایران و وزیران خارجه انگلیس، فرانسه، آلمان و اتحادیه اروپا، برگزار می‌شود شرکت کند. تا صبح پنج‌شنبه، انتظار نمی‌رفت که ویتکاف در این نشست شرکت کند.

سخنگوی کاخ سفید در نشست خبری روز پنجشنبه خود ادعا کرد: ایران هر آنچه برای دستیابی به سلاح هسته‌ای نیاز دارد را در اختیار دارد. تنها چیزی که آنها نیاز دارند تصمیم [سران آن] برای انجام این کار است و تکمیل تولید آن سلاح چند هفته طول می‌کشد.

او با تکرار تهدیدات آمریکا مدعی شد: ترامپ خواهان راه‌حل‌های دیپلماتیک است، اما در صورت لزوم از استفاده از زور دریغ نخواهد کرد.

بنابرین گزارش، بامداد جمعه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ در پی حمله تروریستی رژیم صهیونی به تهران و تعدادی از شهرهای کشور، شماری از فرماندهان نظامی، دانشمندان و مردم غیرنظامی به شهادت رسیدند.

به دنبال این جنایت رژیم صهیونیستی، رهبر معظم انقلاب در پیامی خطاب به ملت بزرگ ایران، فرمودند: رژیم باید منتظر مجازاتی سخت باشد. دست قدرتمند نیروی مسلح جمهوری اسلامی او را رها نخواهد کرد باذن‌الله.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 9
  • در انتظار بررسی: 4
  • غیر قابل انتشار: 0
  • محمد IR ۰۲:۴۶ - ۱۴۰۴/۰۳/۳۰
    0 0
    مثل سگ دروغ میگه کثافت میخواد حمله کنه آماده باشید دوباره غافلگیر نشید.
  • IR ۰۲:۵۳ - ۱۴۰۴/۰۳/۳۰
    1 0
    چی شد ترسیدی ... مال این حرفا نیستی ... غلط اضافی بکنی پایگاه هاتو مثل اسرائیل شخم میزنیم متوهم پوشالی
  • IR ۰۴:۱۴ - ۱۴۰۴/۰۳/۳۰
    0 0
    منظورش این است که بصورت علنی وارد جنگ با ایران خواهد شد
  • IR ۰۵:۳۵ - ۱۴۰۴/۰۳/۳۰
    0 0
    دروغ دروغ دروغ فریب مذاکره فریب مذاکره فریب مذاکره
  • IR ۰۶:۰۶ - ۱۴۰۴/۰۳/۳۰
    0 1
    اگر اینترنت قطع نشده بود دو روزه اینکار را میکرد. قطع اینترنت به اسرائیل کمک کرده
  • IR ۰۸:۵۶ - ۱۴۰۴/۰۳/۳۰
    0 1
    حقه است. آمریکا به زودی وارد معرکه می شود.
  • ناصر IR ۱۴:۱۰ - ۱۴۰۴/۰۳/۳۰
    0 0
    وقتی یک ملتی یک فرد قمارخانه دار رارئیس جمهور می کندطرف فکر می کند حکومت دار ی مانند کارت کشی قماربازی است چیزی جز سقوط وتباهی برای ملت به ارمغان نمی اورد
  • IR ۱۴:۲۸ - ۱۴۰۴/۰۳/۳۰
    0 0
    تنها خود آمریکا و اسرائیل میتوانند، ایران را مجبور به تغییر سیاست و ساخت بمب اتمی کنند.
  • IR ۱۴:۲۸ - ۱۴۰۴/۰۳/۳۰
    0 0
    تنها خود آمریکا و اسرائیل میتوانند، ایران را مجبور به تغییر سیاست و ساخت بمب اتمی کنند.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس