کد خبر 1725047
تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۳۳
آماری که از دست تل‌آویو در رفت

درپی حملات موشکی دقیق و گسترده ایران به مواضع حیاتی رژیم صهیونیستی، منابع عبری از تخریب بیش از ۲۰۰۰ ساختمان، آوارگی هزاران صهیونیست و سکوت رسانه‌ای تحمیلی خبر داده‌اند.

به گزارش مشرق، درپی حملات موشکی دقیق و گسترده ایران به مواضع حیاتی رژیم صهیونیستی، منابع عبری از تخریب بیش از ۲۰۰۰ ساختمان، آوارگی هزاران صهیونیست و سکوت رسانه‌ای تحمیلی و حتی فرار پنهانی برخی ساکنان سرزمین‌های اشغالی خبر داده‌اند.

در حالی که رسانه‌های اسرائیلی به دستور ارتش تحت سانسور شدید قرار دارند و انتشار جزئیات تلفات ممنوع است، نتانیاهو امروز در سخنرانی‌ای کم‌سابقه به وسعت خسارات و تعدد قربانیان اشاره کرده و گفته: «در این جنگ، دشمن ضربه‌های دقیقی به ما وارد کرده که پیامدهای اقتصادی و امنیتی آن زمان‌بر خواهد بود.»

روزنامه معاریو امروز چهارشنبه از رونق عجیب بازار تعمیر شیشه و افزایش سه برابری سفارش‌ها خبر داده و آن را پدیده‌ای بی‌سابقه توصیف کرده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 2
  • همراه IR ۰۹:۰۱ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۹
    3 0
    به اذن خدا سال 2025 سال تاوان دادن جنایات این قوم تروریست کودک کش و ارباب آن میباشد. اسم عملیات باید تاوان یک نامگداری بشه. و عملیات بعد از تاوان دادنشان . برای پاکسازی این فوم وحشی . عملیات باید نور یک نامگذاری و اچرا بشه. تا این کودک کشان بسزای اعمالشان برسند بدون ذره ی بخشش.
  • IR ۰۹:۱۴ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۹
    2 0
    بگید تعمیر نکنند بیخودی دوباره خراب میشه! امید به زندگیشون ماشالله خوب بالا هست قوم به اصطلاح خودشون برتر!!!!!
  • IR ۱۰:۱۷ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۹
    4 2
    تعمیر یعنی اینقدر اینها سگ جون هستند
  • IR ۱۹:۵۴ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۹
    0 0
    به هیچ وجه به این سخنان اعتنا نکنید. فرصت را از دست ندهید و پیوسته دشمن را تا نابودی کامل آن بکوبید. بی وقفه. دشمن تلفات گسترده داده هم جانی و هم مالی.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس