کد خبر 1723283
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۱:۲۰
جزئیات ساقط شدن پهپاد رژیم صهیونیستی در قم

سخنگوی ستاد مدیریت بحران قم جزئیات انهدام یک پهپاد رژیم صهیونیستی توسط پدافند هوایی مستقر در قم را تشریح کرد.

به گزارش مشرق، مرتضی حیدری گفت: لحظاتی قبل یکی از یگان‌های مستقر در سامانه پدافند هوایی حضرت فاطمه معصومه (س) موفق شد یک فروند پهپاد متجاوز رژیم صهیونیستی را که به حریم هوایی شهر مقدس قم وارد شده بود، رهگیری و ساقط کند.

وی با تقدیر از هوشیاری و آمادگی مثال‌زدنی نیروهای پدافند، افزود: این اقدام قاطع و موفق، نشان‌دهنده تسلط کامل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران بر فضای دفاعی و امنیتی حریم امن استان قم است.

معاون سیاسی و امنیتی استانداری قم تصریح کرد: با الطاف الهی و تکیه بر توان داخلی و روحیه ایمانی نیروهای نظامی و انتظامی، هیچ‌گونه تهدیدی از سوی دشمنان بدون پاسخ نخواهد ماند و تمام تحرکات مشکوک در اسرع‌وقت شناسایی و خنثی خواهد شد.

حیدری با بیان اینکه قم در امنیت کامل قرار دارد، افزود: آرامش شهروندان به‌عنوان اولویت اصلی مدیریت این استان در شرایط جاری مورد توجه ویژه است و تمام دستگاه‌های امنیتی، امدادی و اجرایی در آمادگی کامل به‌سر می‌برند.

وی در پایان ضمن محکومیت جنایات اخیر رژیم صهیونیستی در سطح ملی گفت: ملت بزرگ ایران با تأسی از آموزه‌های عاشورا و مکتب علوی، در برابر ظلم، تجاوز و ستم ساکت نخواهد نشست.

معاون سیاسی و امنیتی استانداری قم ادامه داد: رژیم جنایتکار اسرائیل تاوان اقدامات نابخردانه خود را با مجازات سختی پرداخت خواهد کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 3
  • غیر قابل انتشار: 1
  • IR ۲۱:۳۸ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۳
    2 2
    دارند نیروها رو مشغول می کنند که تروریستها بیرون برند
  • اکبر NL ۰۳:۱۳ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۴
    1 0
    راز پیروزیتون در همبستگی با دوستای قدیمیتونه. به حزبی ها و حما ی ها بگید همه‌مان بریزن روشون ، شانستون دو برابر میشه
  • IR ۰۴:۱۹ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۴
    2 1
    فاقد اعتبار

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس