به گزارش مشرق به نقل از فارس، اگر چه در تحقیقات این رابطه چندان قوی نبوده است اما اگر از دست دادن کار چند باره باشد آنگاه تأثیر آن بر قلب میتواند مانند سیگار کشیدن، فشار خون بالا یا سایر وضعیت های خطر بار برای قلب باشد.
محققان به بررسی دادههای مربوط به 13 هزار مرد و زن بین 51 تا 75 سال پرداختند و این افراد از سال 1992 هر دو سال یکبار در مورد وضعیت کار و سلامتشان مورد گفت و گو قرار گرفتند.
یکی از محدودیتهای این تحقیق این است که نشان نمیدهد آیا افراد از کار اخراج شده، قراردادشان به پایان رسیده، شغل خود را عوض کردهاند یا داوطلبانه کارشان را رها کردهاند.
محققان همه این شرایط را بیکاری قلمداد کردند اما به طور کلی بیشترین تأثیر بر حملات قلبی مربوط به اخراج یا تعلیق از کار بوده است.
به نوشته آسوشیتدپرس از تئوری های مطروحه در این زمینه این است که استرس از دست دادن کار میت واند منجر به حمله قلبی در افراد شود. دادههای مربوط به سال های 1992 تا 2010 است.
این تأثیرات بیشتر بر افراد پر سن و سال و بالای 50 سال دیده شده است. در دوره مورد تحقیق نزدیک به 70 درصد دست کم یکبار شغل خود را از دست دادهاند و نزدیک به 10 درصد 4 بار یا بیشتر به این مشکل دچار شده بودند.
در درازای این تحقیق 1061 حمله قلبی ثبت شده بود و آنهایی که دست کم یکبار شغل خود را از دست داده بودند 22 درصد بیشتر از احتمال حملات قلبی را نسبت به آنهایی که کارشان را از دست نداده بودند دارد بودند.
این میزان در افرادی که 4 بار یا بیشتر کارشان را از دست دادهاند تا 60 درصد افزایش مییابد و این خطر در میان مردان و زنان یکسان بوده است.
بیکاری فقط بر کیف پول افراد تأثیر نمیگذارد بلکه ممکن است تأثیراتی فراتر را بر روی قلب داشته باشد.